logo
HU EN

Program


Modern Art Orchestra: Kvintesszencia – évadzáró koncert

Modern Art Orchestra: Kvintesszencia – évadzáró koncert

Modern Art Orchestra
Művészeti vezető: Fekete-Kovács Kornél

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. május 27. vasárnap, 19:30

Rendkívül sokszínű évadot zár a Modern Art Orchestra a BMC-ben. A zenekar az elmúlt hónapokban több nagy jelentőségű koncertanyaggal is megajándékozta közönségét. Az évadzáró alkalmával a MAO kísérletet tesz arra, hogy a teljes évad velejét, kvintesszenciáját bemutassa. Felcsendül majd számos dal John Coltrane, Herbie Hancock, Miles Davis és Bob Mintzer munkásságából, a karácsonyi Diótörő-előadásból, és az Átlátszó Hang koncert kortárs szerzeményeiből is játszanak majd. Hallhatók lesznek dalok Quincy Jones és Buddy Rich repertoárjából, és természtesen a BMC Records gondozásában megjelent MAO plays Bartók: Fifteen Hungarian Peasant Songs című lemez anyagából is várhatók részletek.

Ajánlatunk


Az időről időre változó felállással visszatérő kollektíva hamarosan új albummal jelentkezik, ebből adnak most zenei ízelítőt az Opus Jazz Club közönségének.

A Laughing Bastards zenéje abból a számtalan, viharos és törvénytelen szerelmi kapcsolatból született, amelyet a jazz a világ megannyi különböző zenéjével folytatott.

A nép- és világzene, a jazz és a kortárs zene területén egyaránt otthonosan mozgó, idehaza és külföldön is rendkívül népszerű fúvósunk, Borbély Mihály előadóművészként és zeneszerzőként is a magyar jazz egyik meghatározó alakja.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!