logo
HU EN

Program


Mozes & Kaltenecker: Futurized – BMC Records lemezbemutató
2

Mozes & Kaltenecker: Futurized – BMC Records lemezbemutató

Mózes Tamara és Kaltenecker Zsolt 2017-ben dolgozott először együtt egy elektronikus zenei projektben, ahol közösen írtak néhány dalt. Három évvel később duóként mutatkoztak be az Opus Jazz Club színpadán – hatalmas sikerrel.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. január 21. szombat, 20:00

Mozes & Kaltenecker: Futurized – BMC Records lemezbemutató

Közreműködik:
Mózes Tamara - ének
Kaltenecker Zsolt - billentyűk, fx

Mózes Tamara és Kaltenecker Zsolt műsorában a jazz, a pop és az improvizáció találkozik az elektronikus hangzásokkal és progresszív zenei elemekkel, ami sajátos, leginkább a kamarazenei artpop kifejezéssel leírható műfajt eredményez. Futurized című debütáló albumuk 2022 őszén jelent meg a BMC Records gondozásában, amelyet ezen a koncerten mutatnak be élőben. A lemezen változatos hangvételű dalok szerepelnek: az időnkívüliség hangulatát árasztja a Waterbird Waves, gyermekkori emlékeket és a jelen modern világát álomszerűen keveri a Blade, könnyed színkavalkádot hív életre a Choose a Color, Tarkovszkij-filmjelenetre utal az It Is Open, a címadó Futurized szövegében pedig a jelen és a jövő dimenziója keresztezi egymást. Elhangzik továbbá a Misirlou című görög népdal és az I’m Still Standing című Elton John-szám feldolgozása is.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Páratlan számú ülőhely foglalásánál előfordulhat, hogy az asztalt meg kell osztania másokkal.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


A zenekarvezető Pataj György 1997-ben végzett a Liszt Ferenc Zeneművészeti Főiskola jazz tanszakán. Itthoni és külföldi tehetségkutató versenyeken elért előkelő helyezéseit követően az elmúlt másfél évtized során olyan neves hazai muzsikusokkal játszott, mint Pege Aladár, Kőszegi Imre, Babos Gyula, vagy a Cotton Club Singers.

Korunk egyik legünnepeltebb zongoraművésze, az orosz származású Elisabeth Leonskaja világhírű 20. századi zenészek nyomdokában jár: példaképei között szerepel David Ojsztrah, Emil Gilels és Szvjatoszlav Richter, akik közül az utóbbi közeli barátja és hosszú időn át mentora is volt.

A trió Vincent de Boer vizuális művész közreműködésével gyakran interaktív audiovizuális előadásokra is vállalkozik.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!