logo
HU EN

Program


Mr. Moodburn & Subicz

Mr. Moodburn & Subicz

A Mr. Moodburn világa fúziót képez a jazz, a rock és különböző filmzenei ihletettségű műfajok között. Zenéjükben találkoznak megkomponált és improvizált elemek, lebilincselő atmoszférák, spontaneitás és őrült szólózás.  több

Aktuális előadásokA zenekar tagjai már sok neves produkcióban bizonyítottak, de itt kompromisszumok nélkül engedhetik szabadjára kreativitásukat. Minden számukhoz live session videót készítenek, amelyeket az adott dal hangulatához illeszkedő helyszínen vesznek fel, a cinematográfiáért pedig Bikali Sándor felel.

Augusztus 22-én este a zenekar kvartetté bővül: velük tart a nagy sikerű Subtones zenekar vezetője, Subicz Gábor, aki ezúttal trombitajátékával emeli a trió zenéjét újabb szintre. Az együttes bevallása szerint már a közös munka első pillanataiban úgy érezték, mintha Gábor mindig is a zenekar negyedik tagja lett volna – ezt az összhangot mutatják meg végre a közönségnek. A koncerten elhangzanak számok a trió 2023 végén megjelent Dystopia Radio című lemezéről és a készülő új album anyagából is.

Közreműködik:

Borbély Mátyás - basszusgitár
Mihalik Ábel - dob
Bubenyák Zoltán - billentyűk
Subicz Gábor - trombita, szárnykürt

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Páratlan számú ülőhely foglalásánál előfordulhat, hogy az asztalt meg kell osztania másokkal.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Telefon: +36 1 216 7894

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!