logo
HU EN

Program


MUSIC LX | Greg Lamy 4tet

MUSIC LX | Greg Lamy 4tet

A Luxemburg, New Orleans és Párizs között „ingázó”, New Orleans-i születésű gitáros, Greg Lamy a bostoni Berklee College of Music falai közt fejezte be tanulmányait, s alig valamivel később már sokan felfigyeltek rá úgy New Yorkban, mint rövid európai turnéi során.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. február 21. csütörtök, 20:00

A Greg Lamy Quartet inspirációkkal teli, a kihívásokkal bátran szembenéző csapat, ahol az együttes fellépés öröme és a zenei pluralizmus a döntő.

2006 óta a kvartett négy albumot adott ki, ezekből a Press Enter címre keresztelt utolsó 2017-ben jelent meg. Az album kilenc modern hangzású darabja – ahogy ezt olyan címeik is sejtetik, mint Control Swift, Erase, Exit vagy Press Enter – egyszerre impresszionista és figuratív, melankolikus és energikus, s így érzékeink széles skálájára hatóan csábítja el hallgatóit. Lamy bőségesen áradó ihletettségéhez a társaival már több mint egy évtizede tartó közös munka ad igazi, biztos alapot.

Közreműködik:

Greg Lamy - gitár
Johannes Muller - szaxofon
Gautier Laurent - nagybőgő
Jean-Marc Robin - dob

Ajánlatunk


Új Blue Note albumával, a nublues-zal érkezik Budapestre Joel Ross vibrafonos, zeneszerző, aki az elmúlt években az amerikai jazz-zenészek új generációjának meghatározó hangjává emelkedett.

A trió 15 éve változatlan formában él és koncertezik. Szakcsi Jr. és Balázs Elemér gyerekkori barátokként alakítottak zenekart, miután 1998 óta muzsikálnak együtt. A fiatal tehetségként az akkor már néhány éve a hazai jazz életbe berobbant Pecek Lakatos Krisztiánt hívták bőgőzni 2008-ban megjelent első lemezük, a Psalms előtt.

A jelenleg három különböző országban élő zenészek az európai jazz égisze alatt egyesítik a folkot és a kortárs zenét, amelyből néhol varázslatosan gyönyörű, néhol meghökkentően karcos zenei világ született a BMC Records számára rögzített, most bemutatkozó albumukra.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!