logo
HU EN

Program


MUSIC LX | Greg Lamy 4tet

MUSIC LX | Greg Lamy 4tet

A Luxemburg, New Orleans és Párizs között „ingázó”, New Orleans-i születésű gitáros, Greg Lamy a bostoni Berklee College of Music falai közt fejezte be tanulmányait, s alig valamivel később már sokan felfigyeltek rá úgy New Yorkban, mint rövid európai turnéi során.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. február 21. csütörtök, 20:00

A Greg Lamy Quartet inspirációkkal teli, a kihívásokkal bátran szembenéző csapat, ahol az együttes fellépés öröme és a zenei pluralizmus a döntő.

2006 óta a kvartett négy albumot adott ki, ezekből a Press Enter címre keresztelt utolsó 2017-ben jelent meg. Az album kilenc modern hangzású darabja – ahogy ezt olyan címeik is sejtetik, mint Control Swift, Erase, Exit vagy Press Enter – egyszerre impresszionista és figuratív, melankolikus és energikus, s így érzékeink széles skálájára hatóan csábítja el hallgatóit. Lamy bőségesen áradó ihletettségéhez a társaival már több mint egy évtizede tartó közös munka ad igazi, biztos alapot.

Közreműködik:

Greg Lamy - gitár
Johannes Muller - szaxofon
Gautier Laurent - nagybőgő
Jean-Marc Robin - dob

Ajánlatunk


Dés András azon kevés ütőhangszeresek közé tartozik, akik nemcsak különféle zenekarok tagjaként szívták magukba zenei stílusok egész arzenálját, hanem saját együttest, sőt együtteseket is alapítottak.

Korunk egyik legünnepeltebb zongoraművésze, az orosz származású Elisabeth Leonskaja világhírű 20. századi zenészek nyomdokában jár: példaképei között szerepel David Ojsztrah, Emil Gilels és Szvjatoszlav Richter, akik közül az utóbbi közeli barátja és hosszú időn át mentora is volt.

A zenekarvezető Pataj György 1997-ben végzett a Liszt Ferenc Zeneművészeti Főiskola jazz tanszakán. Itthoni és külföldi tehetségkutató versenyeken elért előkelő helyezéseit követően az elmúlt másfél évtized során olyan neves hazai muzsikusokkal játszott, mint Pege Aladár, Kőszegi Imre, Babos Gyula, vagy a Cotton Club Singers.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!