logo
HU EN

Program


Nagy Emma Quintet

Nagy Emma Quintet

Bár a Nagy Emma Quintet alig egy éve alakult meg, 2019-ben már meg is jelent első, saját szerzeményeikből álló nagylemezük, Set to Face címmel.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. június 7. péntek, 20:00

„Az volt a célunk, hogy általunk írt kompozíciókból alakítsunk ki egy olyan repertoárt, ami természeténél fogva képes újra és újra megújulni. A zenekar fő összetartó eleme a zenénkre jellemző műfaji és formai nyitottság. Ebbe a konstrukcióba próbáljuk belehelyezni a számunkra aktuáils zenei elemeket, saját fejlődésünk érdekében akár kockázatot is vállalva.” mondta a zenekarvezető.

A Nagy Emma Quintet 2018-ban elnyerte a II. Belvárosi Jazzverseny fődíját és két szólista küldöndíjat, ennek köszönhetően azóta aktívan koncerteznek. 2019-ben nekik ítélték a Müpa Jazz Showcase nemzetközi zsűri által megszavazott Legjobb Zenekar díját.

Közreműködik:

    Nagy Emma - ének
    Cseh Péter - gitár
    Tálas Áron - zongora
    Dénes Ábel - nagybőgő
    Klausz Ádám - dob

Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni!
Ülőhely csak asztalfoglalás esetén garantálható.
Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!
Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el.

Telefon
+36 1 216 7894

Ajánlatunk


Etióp, örmény és svéd népzenei hatásokat emel át a kortárs jazzbe a szenzációs fiatal énekesnő, Sofia Jernberg és Alexander Hawkins brit zongoraművész duókoncertje, melyet leginkább posztmodern dalciklusként lehet megragadni.

Három zenész, akik a legkülönbözőbb zenei közegekbe képesek belesimulni, évszázadok és zenei kultúrák szálait összefonva: Luciano Biondini, Michel Godard és Lucas Niggli triója több szempontból is különleges. Biondini az áradó dallamok hazájából, Olaszországból érkezett, Michel Godard francia származású, míg Lucas Niggli évekig élt Kamerunban, mielőtt visszaköltözött volna Svájcba.

Korunk egyik legünnepeltebb zongoraművésze, az orosz származású Elisabeth Leonskaja világhírű 20. századi zenészek nyomdokában jár: példaképei között szerepel David Ojsztrah, Emil Gilels és Szvjatoszlav Richter, akik közül az utóbbi közeli barátja és hosszú időn át mentora is volt.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!