logo
HU EN

Program


Nagy Emma Quintet

Nagy Emma Quintet

A Nagy Emma Quintet hangzásvilágát a tagok sokszínűsége alakítja. Zenéjük táptalaja a mainstream jazz, alternatív rock és klasszikus zene.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: november 25. szombat, 20:00

Saját szerzeményeik kötött és nyitottabb formákkal játszva kortárs jazz alakot öltenek. A hangzásuk formálásában fontos tényező a kísérletező szellem, a szerzeményekben egyenlő súllyal kapnak helyet kemény groove-ok, szabad improvizációk, dalszerű kortárs kompozíciók és egyéb megoldások. Ez a sokszínűség igyekszik nem öncélú lenni, hanem annak érdekét szolgálni, hogy a színpadon a kamarazenélés minél mélyebb rétegeibe jusson el a zenekar. Olykor hangosan, máskor pedig halkan.

A zenekar az első két lemezének (Set to face -2019, Low Frequency Oscillator - 2020) anyagával elnyerte a Müpa Jazz Showcase, a krakkói JazzJuniors és a Babel Sound fődíját, illetve bekerültek a Getxo jazzverseny döntőjébe. Az áprilisi, Opus Jazz Club-beli koncerten néhány régebbi szerzemény mellett a márciusban, a svájci Unit Recordsnál megjelenő harmadik lemezük anyaga fog elhangozni.

„Összességében elmondhatom, hogy ez az egyik legüdítőbb zenei élmény, amiben hosszú idő óta részesültem” – Adam Baruch

Közreműködik:

Nagy Emma – ének
Cseh Péter – gitár
Oláh Krisztián – zongora
Dénes Ábel – bőgő
Klausz Ádám – dob

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


Csalog Gábor két olyan zeneszerző tánczenéiből válogat e koncert számára, akiknek a zenéjére ugyan soha nem táncoltak (legalábbis nem ezzel a céllal írták őket), darabjaikban ugyanakkor a kifejezetten érzéki-tapintható példáktól a legstilizáltabb tételekig a műfaj valamennyi rétegét megfigyelhetjük.

Idén ismét a Dresch Quartet zárja az évadot az Opusban, amely jelenlegi formájában négy éve működik.

Csalog Gábor koncertjén Chopin egyszerre vonzó és veszélyes sötét világát járjuk majd körbe válogatott noktürnök, etűdök és tánctételek révén, és erről fog szólni az est első felében zajló beszélgetés is, amelyben Fazekas Gergely zenetörténész lesz a zongoraművész partnere.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!