logo
HU EN

Program


Nagy Emma Quintet

Nagy Emma Quintet

A Nagy Emma Quintet hangzásvilágát a tagok sokszínűsége alakítja. Zenéjük táptalaja a mainstream jazz, alternatív rock és klasszikus zene.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. november 25. szombat, 20:00

Saját szerzeményeik kötött és nyitottabb formákkal játszva kortárs jazz alakot öltenek. A hangzásuk formálásában fontos tényező a kísérletező szellem, a szerzeményekben egyenlő súllyal kapnak helyet kemény groove-ok, szabad improvizációk, dalszerű kortárs kompozíciók és egyéb megoldások. Ez a sokszínűség igyekszik nem öncélú lenni, hanem annak érdekét szolgálni, hogy a színpadon a kamarazenélés minél mélyebb rétegeibe jusson el a zenekar. Olykor hangosan, máskor pedig halkan.

A zenekar az első két lemezének (Set to face -2019, Low Frequency Oscillator - 2020) anyagával elnyerte a Müpa Jazz Showcase, a krakkói JazzJuniors és a Babel Sound fődíját, illetve bekerültek a Getxo jazzverseny döntőjébe. Az áprilisi, Opus Jazz Club-beli koncerten néhány régebbi szerzemény mellett a márciusban, a svájci Unit Recordsnál megjelenő harmadik lemezük anyaga fog elhangozni.

„Összességében elmondhatom, hogy ez az egyik legüdítőbb zenei élmény, amiben hosszú idő óta részesültem” – Adam Baruch

Közreműködik:

Nagy Emma – ének
Cseh Péter – gitár
Oláh Krisztián – zongora
Dénes Ábel – bőgő
Klausz Ádám – dob

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


Új Blue Note albumával, a nublues-zal érkezik Budapestre Joel Ross vibrafonos, zeneszerző, aki az elmúlt években az amerikai jazz-zenészek új generációjának meghatározó hangjává emelkedett.

Ősbemutató is lesz a tavaszi sorozatban, a darabok nagy része viszont már elhangzott, de általában csak egyszer, viszont a mostani elrendezésben új asszociációkat, új összefüggéseket fognak tudni általuk megmutatni.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!