logo
HU EN

Program


New Jazz from Finland-Gourmet (FIN)

New Jazz from Finland-Gourmet (FIN)

Mi lenne, ha Duke Ellington, Tom Waits, Carlos Gardel és Charlie Haden összefutnának egy kebabosnál valami eldugott vidéki finn kisvárosban? Ezt kérdezte egymástól Mikko Innanen szaxofonos és Esa Onttonen gitáros valamikor régen, még 1997-ben – s válaszul nemsokára megszületett a Gourmet.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. december 2. szombat, 21:00

 Így hát idén, midőn Finnország a 100. születésnapját ünnepli, a Gourmet is már a huszadikat… Mostani turnéjukon a közeljövőben megjelenő negyedik lemezük anyagát mutatják be, melyet nagy várakozás előz meg, hiszen a 2011-ben Cosmopolitan Sideshow címmel megjelent legutóbbi lemez és az azt követő hazai és nemzetközi turnék osztatlan sikert arattak, s a lemez Emma-díjat kapott az Év Finn Jazz Albuma kategóriában.

„Burleszkszerű, lendületes, jókedvű zenéjével a skandináv zenekar azonnal megragadja a közönséget. Bármely stílusban otthonosak, a görög buzuki-zenétől, vagy francia keringőtől kezdve a latin ritmusokon át a harlemi balladákig a Gourmet Sextet mindenben képes a spontaneitásra, soha nem akadémikus.” - All About Jazz

„Profi módon ötvözik a kabaré rockot King Curtis zenéjével – az egész olyan, mintha egy New Orleans-i masírozó zenekart egy csatornanyílásból kikönyökölve figyelnénk.” - The New York City Jazz Record

Közreműködik:

Mikko Innanen - szaxofon
Esa Onttonen - gitár
Ilmari Pohjola - harsona
Harri Kuusijärvi - akkordeon
Petri Keskitalo - tuba
Mika Kallio - dob

Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni!

Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni.

Az asztalfoglalásokat legkésőbb 21 óráig tudjuk fenntartani!

Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el.

Telefon
+36 1 216 7894

Ajánlatunk


Péch Lóránt zongorista-zeneszerző 2023-ban azzal a céllal hívta életre trióját, hogy saját szerzeményeit combo hangszerelésben is megszólaltassa.

A koncert műsorát nagyrészt a sztenderdek és a blues világának egyéni, ám autentikus interpretálása határozza majd meg, ami igazi csemegét és egyben hatalmas élményt kínál a műfaj kedvelőinek.

A 2020 tavaszán megalakult trióban Baló Sámuel, Miskolczi Márk és Richter Ambrus tehetsége adódik össze. Együttesük a hagyomány és innováció közti egyensúly fenntartására törekszik, a hangsúlyt pedig a szabad művészi kifejezésre és a spontaneitásra helyezik, így dinamikus koncertjeiken nagy szerepet kap az improvizáció és a zenei párbeszéd, ami általában a felfedezés élményét tartogatja mind saját maguk, mind a közönség számára.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!