logo
HU EN

Program


NinShar: Crescendo of the Sacred

NinShar: Crescendo of the Sacred

Horváth Sára Nina, művésznevén NinShar zeneiségét a népzenében megélt gyermekkor mellett a jazz és a soul műfaja alakítja. A fiatal népi- és jazzénekes, néptáncos az elmúlt években a hazai underground több formációjában felbukkant (Beshodrom, Tóth Viktor Tercett), és olyan világhírű zenészekkel is énekelt, mint Eric Truffaz.  több

Aktuális előadásokFolklórszínházi társulatával, a Bahorkával a zene és a színház elemeit felhasználva készít interaktív táncos-mesélős-zenés műsorokat gyermekek és családok számára. A Crescendo of the Sacred című, mitológiai és archetipikus női alakoktól inspirált projekt azonban, amelyet NinShar énekesként, dalszerzőként és szövegíróként egyaránt jegyez, a felnőtt közönséghez szól: előttük kívánja feltárni azt a tudatalattiban gyökerező világot, amelynek törvényei néha áttörnek a mindennapi élet falán, és önkéntelenül engedünk a sodrásuknak – követjük megérzéseinket, mintha női archetípusok és mitológiai szereplők bőrébe bújnánk.

A Crescendo of the Sacred zenei anyaga hét női zenész bevonásával, különleges hangzás- és látványvilággal énekli meg a magyar és európai mitológia leghíresebb nőalakjait. Az elektronikus alapokra helyezett jazzimprovizációk, neo-soul groove-ok, népi varázsszövegek és régizenei hangszerek együttese misztikus hangzásban fonja össze Boldogasszony, Aphrodité, Héra vagy éppen Baba Yaga történetét. A női lét mélyén rejtőző archetipikus alakok életre keltése nemcsak színház, hanem párbeszédre lép titkos, belső életünk mindennapi jeleneteivel is.

Közreműködik:

Horváth Sára Nina - ének, líra
Kézdy Luca - hegedű, elektronika
Gozlán Fatime - fúvós- és ütőhangszerek
Edőcs Fanni - portado orgona
Várnai Szilvi - billentyűk
Joubert Flóra - dob

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Páratlan számú ülőhely foglalásánál előfordulhat, hogy az asztalt meg kell osztania másokkal.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Telefon: +36 1 216 7894

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!