logo
HU EN

Program


Nocturnal Four (HR/IT)

Nocturnal Four (HR/IT)

A négy kiemelkedő művész együttműködéséből létrejött Nocturnal Four a szaxofon, gitár, orgona és dob egyedülálló kombinációja, amely lenyűgöző hangzásvilágot és átdolgozási lehetőségeket eredményez, különleges ritmikai ötletekkel, textúrával és térhatással fűszerezve.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. augusztus 25. csütörtök, 20:00

A zenekar tagjainak lelkesedése, szenvedélye, intenzitása és melegsége minden élő előadásukból sugárzik, miközben inspiráló és élvezetes kompozíciók kimeríthetetlen forrását nyitják meg a közönség előtt. Két évvel ezelőtt, Antonio Sanchez közreműködésével megjelent albumuk, a Life on Earth sikere után a múlt nyáron, ezúttal a legendás dobossal, John Rileyvel rögzített felvételük, a Light in the World hasonlóképpen elragadtatott kritikai fogadtatásra talált. Ahogy Dan Bilawsky írta az All About Jazz oldalán: „Sok mindenre felfigyelhetünk ezen a lemezen – Zjaca érzékenységére, Chicco abbéli képességére, hogy bármiféle túljátszás nélkül kitöltse a hangzó teret, Bedetti erős nyitott torkú hangjaira és autodidakta géniuszára, arra, hogy Riley micsoda 360 fokos teljességgel fogja fel a dobos szerepét –, a felvétel legnagyobb revelációja azonban az, ahogyan a négy zenész interakcióba lép egymással. Akár a szólók elosztásáról, akár az előre megírt frázisok tökéletes lezárásáról, akár a szólamok és zenei mozzanatok hallás utáni vezetéséről van szó, mindig megmarad a kifinomult egyensúly.” A zenekarvezető, Ratko Zjaca és az elismert orgonista-zongorista Renato Chicco egyaránt tevékeny szereplői a nemzetközi jazzszcénának, és több díjat is kiérdemeltek. Közös kvartettjükön túl mind a négy tag számos koncerten és felvételen működött közre neves jazz-zenészekkel.

Közreműködik:

Ratko Zjaca – gitár
Renato Chicco – Hammond-orgona
Stefano Bedetti – szaxofon
Jože Zadravec – dob

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Telefon: +36 1 216 7894

Ajánlatunk


Ősbemutató is lesz a tavaszi sorozatban, a darabok nagy része viszont már elhangzott, de általában csak egyszer, viszont a mostani elrendezésben új asszociációkat, új összefüggéseket fognak tudni általuk megmutatni.

Új Blue Note albumával, a nublues-zal érkezik Budapestre Joel Ross vibrafonos, zeneszerző, aki az elmúlt években az amerikai jazz-zenészek új generációjának meghatározó hangjává emelkedett.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!