logo
HU EN

Program


Nuova Generazione Jazz / Francesco Fiorenzani Silent Water (IT)

Nuova Generazione Jazz / Francesco Fiorenzani Silent Water (IT)

A gitáros és zeneszerző Fransesco Fiorenzani által vezetett Silent Water neve hallatán talán eseménytelen zenére, állóvízre asszociálhatunk, ez azonban közel sincs így: ennek a víznek a mélyén elképesztően gazdag élővilág és történetek rejtőznek.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: május 6. péntek, 20:00

Ezek között jó néhány érzelmes dallamra bukkanhatunk, a kompozíciók melodikus és harmóniai struktúráját, azok esztétikus mivoltát azonban a zenekarvezető folyamatosan igyekszik ellensúlyozni expresszív hangszínekkel, torzított hangokkal, fehérzajjal és kitartott, hosszú drónokkal, valamint a zenekar tagjai közötti, izgalmas összjátékkal. Nem volt ez mindig így. Első albumukon – mely 2018-ban jelent meg az Auland kiadó koncozásában – még egy alapvetően akusztikus hangzású kvartettként tűntek fel. Az elektronikus irányváltás új repertoárjukkal együtt érkezett el, melyben jóval távolabb merészkednek a hangszínbeli kifejezések terén, mint korábbi albumukon. A zenekar 2020-ban bekerült a European Jazz Network és az I Jazz szervezetek által támogatott formációk közé, akiknek köszönhetően a nemzetközi színtéren – köztük az Opusban – is bemutatkozhatnak legújabb lemezük megjelenése előtt.

Francesco Fiorenzani - gitár, kompozíciók
Luca Sguera - zongora, Fender Rhodes, szintetizátor
Francesco Ponticelli - basszusgitár
Bernardo Guerra - dobok

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


A trió felejthetetlen élő koncertjein a varázslatos átlényegülés pillanatai és robbanásszerű ritmikai tetőpontok egyensúlyozzák ki egymást. A JMO zenéjét hallgatni megunhatatlan kaland, amely a különböző zenei hagyományok összeolvasztásának éppúgy köszönhető, mint a zenekar egyedülálló felállásának, illetve a népi dallamok és ritmusok gazdagságának.

Nagy-Babos Rebeka erdélyi születésű énekesnő. Tanulmányait eredetileg reklámgrafika szakon kezdte, majd évekkel ezelőtt, a Sepsiszentgyörgyi Jazz és Improvizácós Zenei Táborban szerzett élményeinek hatására döntött úgy, hogy szakmáját hátrahagyva zenei pályára lép és a jazzének felé fordul.

A Budapest Sound Collective koncertje Nádas Péter közreműködésével

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!