logo
HU EN

Program


Oláh Krisztián Trió feat. Chris Devil Trio

Oláh Krisztián Trió feat. Chris Devil Trio

A kitűnő fiatal dobos-ütőhangszeres, Serei Dániel 2017-ben Lakatos Ablakos Dezső jazz-előadóművészi ösztöndíjban részesült. Ennek köszönhetően nyílt lehetőség arra, hogy mind az Oláh Krisztián Trió, mind a Chris Devil Trio zenekarokkal – mindkettőben Sereivel a doboknál – ismét aktív műhelymunka indulhasson el.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. január 23. kedd, 20:00

Ennek az időszaknak zenei termését mutatja be e rendhagyó koncerten a két trió, quintet felállássá egyesülve. Mind az öt zenész egyben szerző is, így mindannyiuk kompozícióiból hangzanak majd el darabok. Ezzel a különleges, egyszeri felállással csak most, az Opus Jazz Club színpadán lesznek hallhatóak.

A 2011. óta koncertező Oláh Krisztián Trió rendszeres fellépője a magyarországi kluboknak, repertoárjukon a zenekar saját szerzeményeivel, régi jazz örökzöldekkel, modern bebop számokkal, vagy akár klasszikus zenei és egyéb darabok újraértelmezéseivel. Oláh Krisztián a Bartók Béla Zeneművészeti Szakközépiskola és Gimnázium klasszikus zongora tanszakán végezte középiskolai tanulmányait. Jelenleg a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem jazz-zongora tanszakán tanul Binder Károly növendékeként. Már egészen korán, 12 évesen foglalkoztatta a huszadik századi klasszikus zene és a szabad, kötetlen improvizáció. Nem sokkal később édesapja, a jeles jazz-zongoraművész, zeneszerző Oláh Kálmán hatására fordult figyelme egyre inkább a jazz felé.

A Chris Devil Trio 2011-ben alakult a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem jazztanszakos hallgatóiból. Programjuk saját szerzeményekből, illetve egyedi felfogásban játszott örökzöldekből áll. Kezdettől fogva mindhárman zeneszerzőként is részt vesznek a csapat munkájában. A tagok különböző zenei világa izgalmas és változatos karaktert ad a triónak. Közös céljuk a kísérletezés, a harmónia-hangszer nélküli felállás lehetőségeinek feszegetése, olykor a hagyományos vagy fúziós jazz, olykor a szabad zene eszközeivel.

Közreműködik:

Oláh Krisztián - zongora
Ördög Krisztián - szaxofonok
Paczári Viktor - basszusgitár, effektek
Schildkraut Vilmos - nagybőgő
Serei Dániel - dob, ütőhangszerek

Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni!
Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!
Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el.

Telefon
+36 1 216 7894

Ajánlatunk


Ősbemutató is lesz a tavaszi sorozatban, a darabok nagy része viszont már elhangzott, de általában csak egyszer, viszont a mostani elrendezésben új asszociációkat, új összefüggéseket fognak tudni általuk megmutatni.

Új Blue Note albumával, a nublues-zal érkezik Budapestre Joel Ross vibrafonos, zeneszerző, aki az elmúlt években az amerikai jazz-zenészek új generációjának meghatározó hangjává emelkedett.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!