logo
HU EN

Program


Oláh Szabolcs Quintet
2

Oláh Szabolcs Quintet

Oláh Szabolcs gyönyörű, lélekteli meséket sző a zene nyelvén, egyedi, műfaji határokat átlépő zenei világát derű és filozófiai mélység hatja át. Legfőbb inspirációja a különböző szellemi hagyományok tanulmányozásából fakad, zenéjében ezekre reflektál, valamint saját tapasztalatait dolgozza fel.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. november 24. péntek, 20:00

Oláh Szabolcs Quintet

Közreműködik:
Oláh Szabolcs - gitár
Ávéd János - szaxofon
Cseke Gábor - zongora
Bögöthy Ádám - nagybőgő
Csízi László - dob

Oláh Szabolcs 2012-ben alapított kvintettje eddig négy albumot jelentetett meg (Connection 2013, Gleam 2015, Álomösvény 2016, Crystal Brook 2019), valamennyit bemutatták az Opus Jazz Club színpadán is. A zenekar jelenlegi felállása a Crystal Brook című albumon hallható először, amelyet a JazzMa.hu szavazói az év albumának és az év zenekarának választottak, és olyan neves szaklapok méltatták, mint a német Jazz Podium és a UK Vibe.

A zenekarvezető a bő tíz éves alkotói periódus alatt újszerű hangzásvilágot alakított ki, újraértelmezve és kibővítve a jazz harmóniavilágát más stílusokban használt fordulatokkal, hatásokkal: biztos arányérzékkel alkalmaz elemeket a romantikus és a korai XX. századi klasszikus zene, vagy éppen a 2000-es évek rockzenei világából. Mindezt olyan dallamok hátteréül rendezi, amelyek egyszerre természetesek és átgondoltak, így könnyen megragadják a közönséget. Ezen a koncerten összefoglaló válogatást hallhatunk Oláh Szabolcs eddigi munkásságából.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Páratlan számú ülőhely foglalásánál előfordulhat, hogy az asztalt meg kell osztania másokkal.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


A Zseni születik koncertsorozat a három legnagyobb magyar zenei mester férfikari munkássága előtt tiszteleg, így az sem a véletlen műve, hogy a hangversenyek éppen a szerzők születésnapján valósulnak meg. A koncertek programjának sajátossága, hogy a StEFREM szubjektív válogatásában társulnak a klasszikusok műveihez „örököseik”, azaz a 20-21. századi magyar zeneszerző-generációk kiváló és érdekes kompozíciói.

Az idén hatéves zenekar máris hosszú utat járt be, a rengeteg hazai koncert mellett versenyek és fesztiválfellépések alkalmával megfordultak Olaszországban, Lengyelországban, Spanyolországban és Szlovákiában is, ősszel pedig sor kerül első koreai fellépésükre.

A 2023-as év négy koncertje után új bérletsorozatot hirdet a BMC-ben Stark János Mátyás, Devich Gergely és Ránki Fülöp együttese, immár Trio Haris néven. Első koncertjükön a közönségkedvenc zárószám előtt két különlegességet hallhatnak az érdeklődők.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!