logo
HU EN

Program


Partikel Trio & Natalie Rozario (UK)

Partikel Trio & Natalie Rozario (UK)

A brit Partikel trió fennállásának 12 éve alatt az improvizált zene legizgalmasabb képviselői között vonult be a közönség és a kritikusok emlékezetébe.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. november 23. csütörtök, 20:00

Amellett, hogy több mint egy évtized közös munkájával varázslatos zenei kémiát alakított ki, a Partikel nagy hangsúlyt fektet arra is, hogy olyan vendégzenészekkel lépjen fel, mint Nubya Garcia, Shabaka Hutchings, Zara McFarlane, Gary Husband vagy Darius Brubeck. A szaxofontrióról alkotott víziójukat a világ legnagyobb színpadain mutathatták be Shanghaitól New Yorkig, három albumukat a Whirlwind Recordings, a legutóbbit pedig a német Berthold Records adta ki. Ezen az estén Natalie Rozario társaságában játsszák legújabb szerzeményeiket, amelyeket a következő évben várhatóan lemezre is vesznek. A jazz és a klasszikus zene mezsgyéin kalandozva festenek filmszerű, dinamikus hangképeket, amelyeket a szaxofon és a cselló spontán interakciói színesítenek.

Közreműködik:

Duncan Eagles - szaxofon
Max Luthert - nagybőgő
Eric Ford - dob, ütőhangszerek
vendég:
Natalie Rozario - cselló

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Páratlan számú ülőhely foglalásánál előfordulhat, hogy az asztalt meg kell osztania másokkal.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Telefon: +36 1 216 7894

Ajánlatunk


A három zenész játékában nagy teret kap a kollektív improvizáció is, ami azt hivatott hangsúlyozni, hogy a kiindulópontul szolgáló műveket és a zenekar által megfogalmazott új szerzeményeket mindenekelőtt élőzenei szövetként kell értelmezni. Ezen az estén Szlama László személyében a népzenei kincsek egy avatott ismerője csatlakozik a trióhoz.

A Visegrad Jazz Exchange a Jazz Po Polsku Alapítvány kezdeményezésére elindult új V4-es projekt, amely zenészek és zenei intézmények művészi együttműködését hivatott előmozdítani. Az alkalomra létrejött projektzenekar tagjai a négy ország kortárs jazzszínterének krémjét képviselik.

A MAO zenekarvezetője és a lengyel zongorista együttese ugyan támaszkodik korábbi Chopin- és Bartók-átdolgozásaikra, de teljesen új műsort hallunk.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!