logo
HU EN

Program


Partikel Trio & Natalie Rozario (UK)

Partikel Trio & Natalie Rozario (UK)

A brit Partikel trió fennállásának 12 éve alatt az improvizált zene legizgalmasabb képviselői között vonult be a közönség és a kritikusok emlékezetébe.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: november 23. csütörtök, 20:00

Amellett, hogy több mint egy évtized közös munkájával varázslatos zenei kémiát alakított ki, a Partikel nagy hangsúlyt fektet arra is, hogy olyan vendégzenészekkel lépjen fel, mint Nubya Garcia, Shabaka Hutchings, Zara McFarlane, Gary Husband vagy Darius Brubeck. A szaxofontrióról alkotott víziójukat a világ legnagyobb színpadain mutathatták be Shanghaitól New Yorkig, három albumukat a Whirlwind Recordings, a legutóbbit pedig a német Berthold Records adta ki. Ezen az estén Natalie Rozario társaságában játsszák legújabb szerzeményeiket, amelyeket a következő évben várhatóan lemezre is vesznek. A jazz és a klasszikus zene mezsgyéin kalandozva festenek filmszerű, dinamikus hangképeket, amelyeket a szaxofon és a cselló spontán interakciói színesítenek.

Közreműködik:

Duncan Eagles - szaxofon
Max Luthert - nagybőgő
Eric Ford - dob, ütőhangszerek
vendég:
Natalie Rozario - cselló

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Páratlan számú ülőhely foglalásánál előfordulhat, hogy az asztalt meg kell osztania másokkal.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Telefon: +36 1 216 7894

Ajánlatunk


Csalog Gábor két olyan zeneszerző tánczenéiből válogat e koncert számára, akiknek a zenéjére ugyan soha nem táncoltak (legalábbis nem ezzel a céllal írták őket), darabjaikban ugyanakkor a kifejezetten érzéki-tapintható példáktól a legstilizáltabb tételekig a műfaj valamennyi rétegét megfigyelhetjük.

Az audio-gasztronómiai expedícióra verbuvált csapat útravalónak belerakott a befőttesüvegébe hard bopot és free jazzt, majd a fermentáció beindulása óta keservessel, sebes fordulóval, lassú magyarossal etette az előtésztáját. És persze a levegőből is belekeveredett némi hip-hop és funk.

Csalog Gábor koncertjén Chopin egyszerre vonzó és veszélyes sötét világát járjuk majd körbe válogatott noktürnök, etűdök és tánctételek révén, és erről fog szólni az est első felében zajló beszélgetés is, amelyben Fazekas Gergely zenetörténész lesz a zongoraművész partnere.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!