logo
HU EN

Program


Partikel Trio & Natalie Rozario (UK)

Partikel Trio & Natalie Rozario (UK)

A brit Partikel trió fennállásának 12 éve alatt az improvizált zene legizgalmasabb képviselői között vonult be a közönség és a kritikusok emlékezetébe.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. november 23. csütörtök, 20:00

Amellett, hogy több mint egy évtized közös munkájával varázslatos zenei kémiát alakított ki, a Partikel nagy hangsúlyt fektet arra is, hogy olyan vendégzenészekkel lépjen fel, mint Nubya Garcia, Shabaka Hutchings, Zara McFarlane, Gary Husband vagy Darius Brubeck. A szaxofontrióról alkotott víziójukat a világ legnagyobb színpadain mutathatták be Shanghaitól New Yorkig, három albumukat a Whirlwind Recordings, a legutóbbit pedig a német Berthold Records adta ki. Ezen az estén Natalie Rozario társaságában játsszák legújabb szerzeményeiket, amelyeket a következő évben várhatóan lemezre is vesznek. A jazz és a klasszikus zene mezsgyéin kalandozva festenek filmszerű, dinamikus hangképeket, amelyeket a szaxofon és a cselló spontán interakciói színesítenek.

Közreműködik:

Duncan Eagles - szaxofon
Max Luthert - nagybőgő
Eric Ford - dob, ütőhangszerek
vendég:
Natalie Rozario - cselló

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Páratlan számú ülőhely foglalásánál előfordulhat, hogy az asztalt meg kell osztania másokkal.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Telefon: +36 1 216 7894

Ajánlatunk


A duók Takase életművének jelentős részét teszik ki, és a nemzetiségek és különböző zenei hátterek kombinációja is tökéletesen illeszkedik széles látókörű zenei megközelítéséhez.

Igazi kuriózum a magyar zenei életben a három élvonalbeli jazzgitáros együttműködése: Gyárfás István, Rieger Attila és Szalay Gábor nemcsak hangszerük kiválóságai, hanem zenekarvezetőként, zeneszerzőként és zenetanárként is jeleskednek. A ritmusszekciót alkotó Soós Márton (bőgő) és Cseh Balázs (dob) szintén a legkeresettebb hazai jazz-muzsikusok közé tartoznak.

A Legendás Albumok sorozat koncertjein a jazztörténet szempontjából különösen jelentős lemezek anyagait hallhatjuk a Modern Art Orchestra előadásában.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!