logo
HU EN

Program


Pecze - Tálas - Fonay - Csízi Play Standards

Pecze - Tálas - Fonay - Csízi Play Standards

A repertoárban Victor Young, Charles Tolliver, Pat Metheny és Sonny Rollins szerzeményei mellett egy-egy Tálas Áron-szám is felbukkan, felvázolva egy, a tankönyvitől eltérő, alternatív "jazz-evolúciót".

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: február 25. péntek, 20:00

Pecze - Tálas - Fonay - Csízi Play Standards

Közreműködik:
Pecze Balázs - trombita
Tálas Áron - zongora, Fender Rhodes
Fonay Tibor - nagybőgő
Csízi László - dob

A jazz legaktuálisabb trendjeiben is otthonosan mozgó fiatal zenészek ezen az estén visszanyúlnak az ősforráshoz, hogy saját tapasztalataikon átszűrve, 21. századi szemszögből és hatásokkal átitatva mutassák be a jazz fél évszázadának kevéssé ismert, ámde annál jelentősebbnek vélt standardjait. Pecze Balázs (trombita) Tálas Áron (zongora), Fonay Tibor (nagybőgő) és Csízi László (dob) mindannyian a magyar jazz fiatal generációjának élvonalába tartoznak, így számos formációban volt alkalmuk összecsiszolódni, ebben a felállásban azonban eddig csak egyszer mutatkoztak be.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


"Az a fajta folk, amely a bölcsességfogig hatol. Nem a turistáknak szóló dalokkal, hanem dervistáncokkal és a médiumok extatikus sámánizmusával. Vagy egy rituális kivégzés zenei kíséretével" – Dmoon.ru

Robbanékony hangzás, a jazzben ritkán látott sokoldalúsággal párosítva: ez a DiMonGo trió, melynek zenéje a soul mellett a funk, a rock és a lírai balladák stílushatásának nyomait is mutatja. Bár a jazz műfaja alapvetően nem a humorról híres, a zenekar védjegye a szellemes megközelítés.

A MAO muzsikusai tanulmányozzák és belsővé teszik az aktuális lemezanyag egészét, a zenei szerkezeteket és a hangszereléseket az előadások alkalmával érintetlenül hagyva. Minthogy a jazz nyelvezetének alapvető összetevői az improvizáció és a szólisztikus önkifejezés, a muzsikusok természetesen rögtönzött szólókat adnak elő a koncerteken.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!