logo
HU EN

Program


Pecze - Tálas - Fonay - Csízi Play Standards

Pecze - Tálas - Fonay - Csízi Play Standards

A repertoárban Victor Young, Charles Tolliver, Pat Metheny és Sonny Rollins szerzeményei mellett egy-egy Tálas Áron-szám is felbukkan, felvázolva egy, a tankönyvitől eltérő, alternatív "jazz-evolúciót".

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. február 25. péntek, 20:00

Pecze - Tálas - Fonay - Csízi Play Standards

Közreműködik:
Pecze Balázs - trombita
Tálas Áron - zongora, Fender Rhodes
Fonay Tibor - nagybőgő
Csízi László - dob

A jazz legaktuálisabb trendjeiben is otthonosan mozgó fiatal zenészek ezen az estén visszanyúlnak az ősforráshoz, hogy saját tapasztalataikon átszűrve, 21. századi szemszögből és hatásokkal átitatva mutassák be a jazz fél évszázadának kevéssé ismert, ámde annál jelentősebbnek vélt standardjait. Pecze Balázs (trombita) Tálas Áron (zongora), Fonay Tibor (nagybőgő) és Csízi László (dob) mindannyian a magyar jazz fiatal generációjának élvonalába tartoznak, így számos formációban volt alkalmuk összecsiszolódni, ebben a felállásban azonban eddig csak egyszer mutatkoztak be.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


Kőszegi Imre az első olyan generációhoz tartozik Magyarországon, akik a modern jazzt önálló, a szórakoztató tánczenétől független műfajként közelíthették meg. Játékára a bebop és a free jazz gyakorolta a legnagyobb hatást.

A trió 15 éve változatlan formában él és koncertezik. Szakcsi Jr. és Balázs Elemér gyerekkori barátokként alakítottak zenekart, miután 1998 óta muzsikálnak együtt. A fiatal tehetségként az akkor már néhány éve a hazai jazz életbe berobbant Pecek Lakatos Krisztiánt hívták bőgőzni 2008-ban megjelent első lemezük, a Psalms előtt.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!