logo
HU EN

Program


Piotr Wyleżoł – Andy Middleton – Michał Barański – Németh Ferenc (PL/US/HU)

Piotr Wyleżoł – Andy Middleton – Michał Barański – Németh Ferenc (PL/US/HU)

Négy világsztár fergeteges Monday sessionjére számíthat az, aki ellátogat ezen a minden szempontból rendhagyó hétfőn az Opus Jazz Clubba.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: november 27. hétfő, 20:00

Piotr Wyleżoł – Andy Middleton – Michał Barański – Németh Ferenc (PL/US/HU)

Közreműködik:
Piotr Wyleżoł - zongora
Andy Middleton - szaxofon
Michał Barański - nagybőgő
Németh Ferenc - dob

A nagyformátumú lengyel zongorista, Piotr Wyleżoł által megálmodott nemzetközi quartet tagjait külön-külön már jól ismerheti a klub közönsége, hiszen az amerikai, de jó ideje Bécsben élő sztárszaxofonos, Andy Middleton rendszeres művésze Oláh Kálmán produkcióinak, a két évtizede New York-ban honos Németh Ferenc pedig az amerikai jazzélet megkerülhetetlen dobosa, akit olyan legendák oldalán hallhattunk, mint Herbie Hancock, Wayne Shorter, Christian McBride vagy épp Terence Blanchard.

A Quartet vezetője, Piotr Wyleżoł az Opus 10 éves történetének visszatérő csillaga, legutóbb Jeff Ballard és David Dorůžka társaságában tette tiszteletét a klub színpadán. Az elmúlt évtizedben az ezerarcú nagybőgős, Michał Barański különleges tehetségéről is számtalanszor volt alkalmunk meggyőződni a Polska Jazz sorozat állomásain. A szuperlatívuszokat sokáig folytathatnánk, de egy biztos: szellemes kompozíciók, gazdag improvizációk, lenyűgöző hangszerkezelés és invenciózus összjáték várja a jazzrajongókat ezen az estén.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Páratlan számú ülőhely foglalásánál előfordulhat, hogy az asztalt meg kell osztania másokkal.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


A hetvenes évek végén, nyolcvanas évek elején működő legendás Binder Quartet (Binder Károly, Dresch Mihály, Benkő Róbert, Baló István) az akkori magyar jazz egyik legeredetibb és meghatározó formációja volt.

A Fenix folyton változó elektroakusztikus hangtájait ambient szintetizátor-hangok, játékos dallamok és nyers groove-ok formálják.

Lakatos György és a Concerto Armonico előadásában a korábbi nagysikerű koncertek után tizedik alkalommal hallhatunk válogatást az olasz barokk zene kiemelkedő mesterének árvaházi műveiből.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!