logo
HU EN

Program


Piotr Wyleżoł – Andy Middleton – Michał Barański – Németh Ferenc (PL/US/HU)

Piotr Wyleżoł – Andy Middleton – Michał Barański – Németh Ferenc (PL/US/HU)

Négy világsztár fergeteges Monday sessionjére számíthat az, aki ellátogat ezen a minden szempontból rendhagyó hétfőn az Opus Jazz Clubba.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. november 27. hétfő, 20:00

Piotr Wyleżoł – Andy Middleton – Michał Barański – Németh Ferenc (PL/US/HU)

Közreműködik:
Piotr Wyleżoł - zongora
Andy Middleton - szaxofon
Michał Barański - nagybőgő
Németh Ferenc - dob

A nagyformátumú lengyel zongorista, Piotr Wyleżoł által megálmodott nemzetközi quartet tagjait külön-külön már jól ismerheti a klub közönsége, hiszen az amerikai, de jó ideje Bécsben élő sztárszaxofonos, Andy Middleton rendszeres művésze Oláh Kálmán produkcióinak, a két évtizede New York-ban honos Németh Ferenc pedig az amerikai jazzélet megkerülhetetlen dobosa, akit olyan legendák oldalán hallhattunk, mint Herbie Hancock, Wayne Shorter, Christian McBride vagy épp Terence Blanchard.

A Quartet vezetője, Piotr Wyleżoł az Opus 10 éves történetének visszatérő csillaga, legutóbb Jeff Ballard és David Dorůžka társaságában tette tiszteletét a klub színpadán. Az elmúlt évtizedben az ezerarcú nagybőgős, Michał Barański különleges tehetségéről is számtalanszor volt alkalmunk meggyőződni a Polska Jazz sorozat állomásain. A szuperlatívuszokat sokáig folytathatnánk, de egy biztos: szellemes kompozíciók, gazdag improvizációk, lenyűgöző hangszerkezelés és invenciózus összjáték várja a jazzrajongókat ezen az estén.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Páratlan számú ülőhely foglalásánál előfordulhat, hogy az asztalt meg kell osztania másokkal.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


Az idén hatéves zenekar máris hosszú utat járt be, a rengeteg hazai koncert mellett versenyek és fesztiválfellépések alkalmával megfordultak Olaszországban, Lengyelországban, Spanyolországban és Szlovákiában is, ősszel pedig sor kerül első koreai fellépésükre.

A New Fossils tagjai a magyar és nemzetközi jazz- és könnyűzenei élet aktív muzsikusai: nevükkel az alternatív és indie zenei szcéna olyan meghatározó zenekaraiban is találkozhatunk, mint a Mörk, Co-Lee, Mordái, a Deep Glaze vagy a Dresch Quartet. Zenéjüket átszövi az elvágyódás, miközben a végeredmény egyértelműen kapcsolódik a kortárs, urbánus jazz legutóbbi vonulatához.

A Zseni születik koncertsorozat a három legnagyobb magyar zenei mester férfikari munkássága előtt tiszteleg, így az sem a véletlen műve, hogy a hangversenyek éppen a szerzők születésnapján valósulnak meg. A koncertek programjának sajátossága, hogy a StEFREM szubjektív válogatásában társulnak a klasszikusok műveihez „örököseik”, azaz a 20-21. századi magyar zeneszerző-generációk kiváló és érdekes kompozíciói.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!