logo
HU EN

Program


Polska Jazz | 6. Lengyel Jazz Fesztivál | Piotr Budniak Essential Group

Polska Jazz | 6. Lengyel Jazz Fesztivál | Piotr Budniak Essential Group

A Piotr Budniak Essential Group 2014-ben alakult a lengyel jazz-színtér feltörekvő tehetségeiből. A rákövetkező évben már meg is jelent bemutatkozó albumuk, a Simple Stories About Hope And Worries, melyet a lengyel Jazz Forum és JazzPress magazinok olvasói egyaránt az év egyik legjobb lengyel albumának választottak.

Szintén még 2015-ben a csapat előkelő helyezést nyert a Krakkóban megrendezett Nemzetközi Jazz Juniors Fesztiválon. Into the Life című, tavaly megjelent második albumukat a kritikusok és a közönség egyaránt hasonló lelkesedéssel fogadta. Idén tavasszal The Days of Wine és a Noises címmel egy koncertalbummal rukkoltak elő, amelyen a csapat hangzását vendégként a New York-i jazz színtér közismert figurája, a cseh David Doružka árnyalta gitárjátékával.

A PBEG olyan jelentős fesztiválokon szerepelt már nagy sikerrel Lengyelországban, mint a Jazz in the Ruins, Róże Jazz Festival, zJAZZd, Jazz in the Museum, Monte Verde Jazz, vagy a Jazz Juniors. Fellépéseiken a lengyel jazz olyan kiválóságai vendészerepeltek már, mint Piotr Wojtasik, David Doružka, Dániel Varga és Michał Sobierajski.

Közreműködik:

Szymon Mika - gitár
Wojciech Lichtański - altszaxofon
Kajetan Borowski - zongora
Piotr Narajowski - nagybőgő
Piotr Budniak - dob

Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni!
Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!
Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el.

Telefon
+36 1 216 7894