logo
HU EN

Program


Rafael Mário Trió

Rafael Mário Trió

A trió zenéje stíluskategóriákba nehezen besorolható, saját szerzeményeik között balkáni nyolcados lüktetésű kompozíció éppúgy megtalálható, mint magyar és roma népzenei elemekből táplálkozó alkotás. A csapat komoly hangsúlyt fektet a kollektív improvizációra és az eredeti hangzás megteremtésére, amelyhez számos forrásból merítenek.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: július 26. szerda, 20:00

Rafael Mário Trió

Közreműködik:
Rafael Mário - zongora, billentyűs hangszerek
Bartók Vince - basszusgitár
Hidász Tamás - dob

Rafael Mário Junior Prima díjas zongoraművész, zenekarvezető a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemen diplomázott, majd Torontóban ismerkedett tovább a jazz világával. Sikeres stúdiózenészként működött Kanadában, évek múltán hazatért, és 2014-ben megalapította a Rafael Mário Triót, amivel több saját lemezt is kiadott.

A trió zenéje stíluskategóriákba nehezen besorolható, saját szerzeményeik között balkáni nyolcados lüktetésű kompozíció éppúgy megtalálható, mint magyar és roma népzenei elemekből táplálkozó alkotás. A csapat komoly hangsúlyt fektet a kollektív improvizációra és az eredeti hangzás megteremtésére, amelyhez számos forrásból merítenek: szerzeményeikben és azok interpretációjában egyaránt fellelhetőek a mainstream, valamint a kortárs jazz stíluselemei, a különböző latin zenei irányzatok eszközei és a hip hop groove-ok. A trió tagjai mindhárman a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem jazz tanszékén szereztek diplomát, azonban a jazz mint fősodor mellett állandó inspirációs forrásként tekintenek a kortárs könnyűzenei áramlatokra is, ami esetükben főleg az elektronikus effektek bátor és széles körű alkalmazásában érhető tetten. Jazz a hip hop lendületével – legutóbbi albumuk, illetve készülőben lévő új lemezanyaguk számai ezt kínálják a közönségnek.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Páratlan számú ülőhely foglalásánál előfordulhat, hogy az asztalt meg kell osztania másokkal.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


– egy kissé abszurd komédia operaáriákkal, egy felvonásban –

A 2020-ban alakult zenekar tagjai a magyar és nemzetközi jazz- és könnyűzenei élet aktív muzsikusai, akik Budapesten találtak egymásra.

A modern jazz műfajában alkotó Daveform Quintet az amerikai, skandináv és balkán jazz egyedi fúzióját hozza létre, teret engedve a nagy ívű improvizációknak is. A jazz balladától a kortárs komolyzenén át a slampos groove-okig eszköztáruk széles skáláját villantják meg a srácok.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!