logo
HU EN

Program


Santa Diver: Morning Air – lemezbemutató

Santa Diver: Morning Air – lemezbemutató

A 2006 óta működő Santa Diver formációt a 2019-ben Artisjus-díjjal kitüntetett jazzhegedűs Kézdy Luca, a multiinstrumentalista-zeneszerző Szesztay Dávid és Szegő Dávid dobos alkotja. A három hangszer és egyéniség egészen sajátos és unikális zenei világot képvisel, amit a jazz, world music, és a modern creative metszetében talált meg.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. május 18. csütörtök, 20:00

Hangzásukat a rendhagyó felállás (hegedű, basszusgitár és dob) mellett alapjaiban meghatározza Kézdy Luca különleges, széles érzelmi spektrumú hegedűjátéka, a színes és dallamos basszus szólamok, illetve a kísérletező, néha szélsőséges, finom és egyben energikus dobolás.

A trió szerepelt már az összes fontosabb hazai fesztiválon és klubban, ezen kívül számos európai és tengeren túli fesztiválon is koncertezett: Chelsea Music Festival, NYC (US), Cairo Jazz Festival (EG), Südtirol Jazzfestival (IT), Sparks & Visions Jazz Festival (DE), Amersfoort World Jazz Festival (NL), Voll Damm Festival Jazz Vic (ES), Gaume Jazz Festival (BE). 2019 decemberében nagy sikerű koncertet adtak a Zeneakadémia Solti Termében.

Eddigi kiadványaik – négy album és egy válogatás LP – után idén tavasszal jelenik meg Morning Air című ötödik lemezük, amelyet ezen a koncerten mutatnak be.

Közreműködik:

Kézdy Luca - hegedű
Szesztay Dávid - basszusgitár
Szegő Dávid - dob

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Páratlan számú ülőhely foglalásánál előfordulhat, hogy az asztalt meg kell osztania másokkal.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Telefon: +36 1 216 7894

Ajánlatunk


Ezen a koncerten a zenekar szeptetté bővülve, immár három fúvóssal lép színpadra, így a korábbi dalok a hangszerelés által új köntösben hangzanak el, és friss kompozíciók is várhatóak.

Kinczel Dániel triója a zongorista-zeneszerző alkotásainak világába kalauzolja a hallgatót, amelyek a cool jazz és az impresszionista zene szerelemgyerekeként születtek, de vonásaikban bluest is örököltek.

A nép- és világzene, a jazz és a kortárs zene területén egyaránt otthonosan mozgó, idehaza és külföldön is rendkívül népszerű fúvósunk, Borbély Mihály előadóművészként és zeneszerzőként is a magyar jazz egyik meghatározó alakja.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!