logo
HU EN

Program


Schaerer - Biondini - Kalima - Niggli: A Novel of Anomaly (CH/I/FIN)

Schaerer - Biondini - Kalima - Niggli: A Novel of Anomaly (CH/I/FIN)

Egy olasz, egy finn és két svájci művész állt össze, hogy megalkossa saját örömzenéjét, mely a tagok eltérő zenei örökségéből merít, s azt a jazz és a legkülönfélébb zenei stílusok sokszínűségével elegyíti. A szerencsés közönség pedig felemelő és gazdag zenei élményben részesül, amire a négy közreműködő személyisége és és művészi kvalitásaik nyújtanak biztosítékot.  több

Közreműködik:

    Andreas Schaerer - ének, beatbox
    Luciano Biondini - harmonika
    Kalle Kalima - elektromos gitár
    Lucas Niggli - dob, ütőhangszerek

„Temperamentumok, energiák és karakterek tökéletes házassága” All About Jazz, 2017

Az Opusban igen jól ismert svájci énekes és hangvirtuóz Andreas Schaererrel ‘ősidők óta’ működik együtt honfitársa, a dobos Lucas Niggli. Hozzájuk csatlakozott az olasz harmonikás Luciano Biondini – akit néhány éve Rita Marcotulli zongoristával hallhatott a klub közönsége duóban – és az itt szintén többször megfordult finn gitáros, Kalle Kalima. E négy úriember mindegyike igen határozott zenei karakterrel és változatos stilisztikai gyökerekkel rendelkezik, így együttesen olyan zenét hoznak létre létre, mely eleven és friss, ugyanakkor valahogy mégis ismerősnek tűnik. Programjuknak magvan a maga saját, egyedi poétikája, függetlenül attól, hogy éppen Biondini játékának itáliai heve folytat-e párbeszédet Kalima elektronikus úton modulált gitárpengetésének hűvösével, vagy Niggli teremti-e meg egy eksztatikus törzsi ünnep atmoszféráját Schaerer valamelyik utánozhatatlan scat monológjára építve. A zenei csavarok és fordulatok olykor robbanásveszélyes életöröme kéz a kézben jár a szív legmélyebb érzéseivel e rendkívüli képességekkel megáldott művészekből álló kvartett műsorában.

 

 

Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba
váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni!
Ülőhely csak asztalfoglalás esetén garantálható.

Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni.

Telefon
+36 1 216 7894

Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el.