logo
HU EN

Program


Sebestyén Patrik Sextet

Sebestyén Patrik Sextet

A sextet főként az új lemez anyagából válogat erre a koncertre, de játszanak számokat az előző albumról is.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: július 12. szerda, 20:00

Sebestyén Patrik Sextet

Közreműködik:
Sebestyén Patrik - trombita, szárnykürt
ifj. Oláh Kálmán - szoprán- és altszaxofon
Farkas Zsolt - zongora
Stummer Márton - gitár
Miskolczi Márk - nagybőgő
Richter Ambrus - dob

Sebestyén Patrik klasszikus zenészként kezdte trombitaművész pályafutását különböző szimfonikus zenekarok tagjaként, és csak huszonévesen fordult a jazz felé. Egyre jelentősebbé váló jazz-zenei pályafutását igazolja, hogy 2019-ben elnyerte az Év Fiatal Jazz Zenésze Díjat, 2022-ben pedig a Lakatos Ablakos Dezső Előadóművészeti Ösztöndíjat. Sextetjének tagjai a magyar jazz-színtér legfiatalabb és legfoglalkoztatottabb kiválóságai, akik külön-külön is számos versenyeredménnyel büszkélkedhetnek. A zenekar 2021-ben jelentette meg debütáló lemezét Colors of Fortune címmel, amelyen saját és a zenekari tagok által jegyzett, az amerikai jazz ’50-es, ’60-as évekbeli, klasszikus periódusából inspirálódott szerzemények mellett két sztenderd hallható. Újabb lemezük megjelenése júniusban várható, Wandering in Memory Palace címmel, amelyen klasszikus zenével vegyített, mainstream ihletettségű szerzemények és Patrik legújabb zenei kísérletei is helyet kaptak. Valamennyi szám meghatározó emlékekhez fűződik, így a hallgató hirtelen a memória kóborlásra, elmélkedésre hívó csodapalotájában találja magát.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Páratlan számú ülőhely foglalásánál előfordulhat, hogy az asztalt meg kell osztania másokkal.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


A modern jazz műfajában alkotó Daveform Quintet az amerikai, skandináv és balkán jazz egyedi fúzióját hozza létre, teret engedve a nagy ívű improvizációknak is. A jazz balladától a kortárs komolyzenén át a slampos groove-okig eszköztáruk széles skáláját villantják meg a srácok.

A 2020-ban alakult zenekar tagjai a magyar és nemzetközi jazz- és könnyűzenei élet aktív muzsikusai, akik Budapesten találtak egymásra.

Anne Quillier hol lenge tündérek, hol súlyos léptű trollok hangján kiált Földünk törékeny és lenyűgöző óriásaihoz, a fákhoz, akik nélkül elképzelhetetlen lenne az élővilág. A vonóstrióból és zongorából álló francia női kvartett Quillier új kompozícióit szólaltatja meg, amelyek bensőséges miniatűrökben nyitnak ablakot egy éppen születőben lévő, az akusztikus szférában kibontakozó zenekari hangzásvilágra.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!