logo
HU EN

Program


Shalosh

Shalosh

A beskatulyázás híveinek bosszúságára sem a jazz, sem a rock műfaja alá nem sorolhatjuk be őket - ők maguk egyszerűen így fogalmazzák meg stílusukat: akusztikus progresszív zene.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. május 16. csütörtök, 20:00

Közreműködik:

    Gadi Stern - zongora
    David Michaeli - nagybőgő
    Matan Assayag - dob

The Bell Garden című 2014-es debütáló lemezével az izraeli SHALOSH trió azonnal elnyerte a nemzetközi sajtó tetszését. Az albumon erős groove-ok, jazz és rock formák kapcsolódnak egymáshoz lírai átvezetésekkel, gyakran orientális zenei motívumokkal fűszerezve. Rules of Oppression című új lemezükön, melynek produceri munkáit immár saját kezükbe vették, még tovább mennek: egymástól időben és stílusban is igencsak különböző zenék - köztük a Nirvana, Brahms vagy a Bad Plus - előtt hajtanak főt, a bensőséges kamarazenei hangzástól egészen a himnikus emelkedettségig jutva el. Saját szerzeményeik mellett a három tel-avivi zenész szereti feldolgozásokkal is meglepni közönségét, így kerülhetett a lemezre Lana del Rey Video Games című dalának sajátos változata is.

A beskatulyázás híveinek bosszúságára sem a jazz, sem a rock műfaja alá nem sorolhatjuk be őket - ők maguk egyszerűen így fogalmazzák meg stílusukat: akusztikus progresszív zene. A trió Onwards and Upwards című, májusban megjelenő lemezének anyagával érkezik Budapestre, melyet a híres német kiadó, az ACT Music neve fémjelez.

 

Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni!
Ülőhely csak asztalfoglalás esetén garantálható.
Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!
Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el.
Telefon +36 1 216 7894

Ajánlatunk


Korunk egyik legünnepeltebb zongoraművésze, az orosz származású Elisabeth Leonskaja világhírű 20. századi zenészek nyomdokában jár: példaképei között szerepel David Ojsztrah, Emil Gilels és Szvjatoszlav Richter, akik közül az utóbbi közeli barátja és hosszú időn át mentora is volt.

Ősbemutató is lesz a tavaszi sorozatban, a darabok nagy része viszont már elhangzott, de általában csak egyszer, viszont a mostani elrendezésben új asszociációkat, új összefüggéseket fognak tudni általuk megmutatni.

A trió 15 éve változatlan formában él és koncertezik. Szakcsi Jr. és Balázs Elemér gyerekkori barátokként alakítottak zenekart, miután 1998 óta muzsikálnak együtt. A fiatal tehetségként az akkor már néhány éve a hazai jazz életbe berobbant Pecek Lakatos Krisztiánt hívták bőgőzni 2008-ban megjelent első lemezük, a Psalms előtt.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!