logo

Program


Szabo – Turcerova – Maceček (SK)

Szabo – Turcerova – Maceček (SK)

Kommunikatív koncertjeiken meditatív dallamokat és sodró, életteli kompozíciókat egyaránt hallhatunk, mindezt sok improvizációval fűszerezve.
 több

Közreműködik:

Štefan Szabó - gitár
Michaela Turcerová - altszaxofon
Petr Maceček - dob

„Ez a szokatlan projekt semmi máshoz nem hasonlítható. Egyedi hangzás, változatos kifejezési formák és kreatív megközelítés jellemzi a saját szerzeményeket és a feldolgozásokat egyaránt.”
Jaromír Honzák, nagybőgős

„Nagyon szeretem a kreatív embereket, akik intenzíven dolgoznak azon, hogy megteremtsék egyéni hangjukat. Ez a csapat jó bizonyíték arra, hogy találni ilyen embereket Szlovákiában.” David Kollar, gitáros

A Szlovákiából érkező fiatal, friss hangzású triót Michaela Turcerová, a Besztercebányai Művészeti Akadémia szaxofonosa, illetve a brno-i Janáček Zene- és Előadóművészeti Akadémia két hallgatója, Štefan Szabó gitáros, és Petr Maceček cseh dobos hármasa alkotja. Repertoárjukon többnyire saját szerzemények szerepelnek, de műsorukban jazz sztenderdek és kortárs zeneszerzők darabjainak egyéni átdolgozásai is helyet kapnak.

Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni! Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni. Az asztalfoglalásokat legkésőbb 21 óráig tudjuk fenntartani! Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el.
Tel: (+36 1) 216 7894