logo
HU EN

Program


Szalai Péter Orchestra Squelini

Szalai Péter Orchestra Squelini

Az etno-jazzt és kortárs kamarazenét játszó, különleges hangszerősszeállítású Trió Squelini zenészei különböző felállásban (Tin Tin Q, Ektar Szőke Quartet stb.) évek óta muzsikálnak együtt s számtalan lemezen szerepeltek már közösen.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. február 24. péntek, 21:00

Az eleinte alkalmilag fellépő Trio Squelini formációjukkal 2014-ben Campiello/Terecske címmel lemezt készítettek, s ennek megjelenése óta rendszeresen koncertező csapattá váltak. 2016-ban jelent meg Furioso című lemezük, melyen a kitűnő csellista, Rohmann Ditta működik közre. Ezt az anyagot tavaly februárban, még a lemez megjelenése előtt mutatták be az Opus Jazz Clubban, szeptemberben pedig Csókás Zsolt gitáros vendégszereplésével látha őket a klub közönsége.

Ezúttal vadonatúj projekttel mutatkoznak be, melyről Szalai Péter így nyilatkozott: „az esten elhangzó darabok jelentős része az általam kalimbára írt zenéknek ebben a fantasztikus felállásban történő bemutatója is egyúttal. Az anyag a lamellofon hangszereknek egy teljesen új és izgalmas értelmezése, illetve beemelése a kortárs kamara jazz műfajába, színházi eszközök segítségével is”.

Szalai Péter - cajon, cajonito, kalimba, mbira, gato drum, aquphone
Szőke Szabolcs - gadulka, array mbira
Váczi Dániel - szopranino és altszaxofon, array mbira
Szalóki Ági - ének
Rohmann Ditta - cselló
Csókás Zsolt - gitár
Dés András - ütőhangszerek

Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni! Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni. Az asztalfoglalásokat legkésőbb 21 óráig tudjuk fenntartani! Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el.
Tel: (+36 1) 216 7894

Ajánlatunk


Varga Bendegúz együttesének második lemeze, a Tom-Tom Records gondozásában megjelent Chasing Your Dreams a korábbi Goldmund című album folytatása, talán még kiforrottabb hangzásvilággal és még egyértelműbb elköteleződéssel a kísérletező kortárs jazz felé.

Raquel Kurpershoek családjából hozza magával a flamenco és a kulturális sokféleség szeretetét: andalúz származású édesanyja Amszterdamban vezet flamenco tánciskolát, művészettörténész édesapja pedig beutazta a világot, és mindenhonnan lemezekkel tért haza.

A Sári Szabolcs Septet repertoárját főként a zenekarvezető saját kompozíciói és hangszerelései alkotják, amelyeket azonban minden esetben a csapat tehetséges zenészei is gazdagítanak a megvalósítás során.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!