logo
HU EN

Program


Szirtes Edina Mókus Folk Quintet

Szirtes Edina Mókus Folk Quintet

A Csillagom című koncerten a muzsikusok Szirtes Edina Mókus énekes, hegedűs, dalszerző vezetésével vers és zene találkozásából, örömből, izgalomból, kíváncsiságból, határtalanságból és szabadságból építenek egy unikális hangvilágot.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: január 14. péntek, 20:00

"Kiállunk hegedűvel, síppal, dobbal, kitesszük a sok-sok effektpedált, visszük magunkban a verseket, amikkel évek óta együttélünk, túlélünk, visszük magunkban a sok érthetetlenséget, örömöt, bánatot, még több rácsodálkozást az emberi nagyságra, a költőóriásoktól örökölt sorokra, gondolatokra. De visszük a kiszolgáltatottságot, amellyel szomjazzuk a közönség, a befogadók szeretetét, figyelmét. Boldogság, ha a koncert  végére eltűnik a színpad és a nézőtér közti határvonal... Boldogság ha minden megszűnik, ami elválaszt, és megszületik az egység, a közelség" – vetítette előre a koncert hangulatát Szirtes Edina Mókus zenekarvezető.

Közreműködik:

Fekete János Jammal - beatbox
Papesch Péter - basszusgitár
Cseke Gábor - zongora
Cserta Balázs - tárogató, parasztfurulya
Szirtes Edina Mókus - ének, hegedű

Ajánlatunk


Mogyoró Kornél multi-ütőhangszeres és Papesch Péter basszusgitáros Ősi ritmusok című közös koncertjén egyedi hangszereléssel, elképesztő virtuozitással és muzikalitással kápráztatja el a közönséget.

Nehéz szuperlatívuszok nélkül beszélni Marcin Maseckiről, a jazz-zongora lengyel fenegyerekéről, aki úgy vált kultikus muzsikussá, hogy közben a művészi függetlenségét mindig megőrző kívülálló maradt.

„Ahogy több évtizeddel ezelőtt a John Coltrane Quartet zenéjéből kiáradó, mélységes energiák megérintettek és meghatározták egész zenei gondolkozásomat, úgy frissülök és töltődök fel hasonló érzésekkel és energiákkal a hatvanes-hetvenes évek félelem nélkül lázadó és tiltakozó zenekarainak muzsikájától.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!