logo
HU EN

Program


Szirtes Edina Mókus Folk Quintet

Szirtes Edina Mókus Folk Quintet

A Csillagom című koncerten a muzsikusok Szirtes Edina Mókus énekes, hegedűs, dalszerző vezetésével vers és zene találkozásából, örömből, izgalomból, kíváncsiságból, határtalanságból és szabadságból építenek egy unikális hangvilágot.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: január 14. péntek, 20:00

"Kiállunk hegedűvel, síppal, dobbal, kitesszük a sok-sok effektpedált, visszük magunkban a verseket, amikkel évek óta együttélünk, túlélünk, visszük magunkban a sok érthetetlenséget, örömöt, bánatot, még több rácsodálkozást az emberi nagyságra, a költőóriásoktól örökölt sorokra, gondolatokra. De visszük a kiszolgáltatottságot, amellyel szomjazzuk a közönség, a befogadók szeretetét, figyelmét. Boldogság, ha a koncert  végére eltűnik a színpad és a nézőtér közti határvonal... Boldogság ha minden megszűnik, ami elválaszt, és megszületik az egység, a közelség" – vetítette előre a koncert hangulatát Szirtes Edina Mókus zenekarvezető.

Közreműködik:

Fekete János Jammal - beatbox
Papesch Péter - basszusgitár
Cseke Gábor - zongora
Cserta Balázs - tárogató, parasztfurulya
Szirtes Edina Mókus - ének, hegedű

Ajánlatunk


Dés András jó ideje olyan formával kísérletezik különböző zenekaraival, amelyben a zenészek az előre megírt, szigorúan komponált részeket szabad improvizációkkal kötik össze.

A két zenész műsora a jazz, a pop, az elektronikus hangzások, a progresszív zenei elemek és az improvizáció találkozása.

A sivatagi blues-hangzással, elektromos gitárokkal, dobokkal, különféle samplerekkel és elektronikus modulokkal operáló trió arra törekszik, hogy meglepje egymást, és egy transz-szerű pulzálásban egyesüljön.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!