logo
HU EN

Program


Szirtes Edina Mókus Folk Quintet

Szirtes Edina Mókus Folk Quintet

A Csillagom című koncerten a muzsikusok Szirtes Edina Mókus énekes, hegedűs, dalszerző vezetésével vers és zene találkozásából, örömből, izgalomból, kíváncsiságból, határtalanságból és szabadságból építenek egy unikális hangvilágot.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. január 14. péntek, 20:00

"Kiállunk hegedűvel, síppal, dobbal, kitesszük a sok-sok effektpedált, visszük magunkban a verseket, amikkel évek óta együttélünk, túlélünk, visszük magunkban a sok érthetetlenséget, örömöt, bánatot, még több rácsodálkozást az emberi nagyságra, a költőóriásoktól örökölt sorokra, gondolatokra. De visszük a kiszolgáltatottságot, amellyel szomjazzuk a közönség, a befogadók szeretetét, figyelmét. Boldogság, ha a koncert  végére eltűnik a színpad és a nézőtér közti határvonal... Boldogság ha minden megszűnik, ami elválaszt, és megszületik az egység, a közelség" – vetítette előre a koncert hangulatát Szirtes Edina Mókus zenekarvezető.

Közreműködik:

Fekete János Jammal - beatbox
Papesch Péter - basszusgitár
Cseke Gábor - zongora
Cserta Balázs - tárogató, parasztfurulya
Szirtes Edina Mókus - ének, hegedű

Ajánlatunk


Kamarazenei artpop, így lehetne tömören jellemezni a komoly jazzmúlttal rendelkező Mozes & Kaltenecker formáció sajátos műfaját.

Hazánk egyik legkiválóbb jazzgitárosa, Gyémánt Bálint a kezdetek óta sokszínű és izgalmas formációkat erősít játékával, amely amellett, hogy a jazz és a kortárs improvizatív zene jegyeit viseli magán, a popzenét kedvelő közönséget is képes megnyerni.

Dél-Korea öt különböző részéből gyűltek össze a Doltang tagjai, hogy hagyománytörő műsorukban egyesítsék a jazz rock, a prog rock és a 21. századi klasszikus zene hatásait.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!