logo
HU EN

Program


Szőke Nikoletta Quartet Feat. Juan Antonio López Moya (HU/ES)
3

Szőke Nikoletta Quartet Feat. Juan Antonio López Moya (HU/ES)

Szőke Nikolett erre a koncertre olyan új dalokkal is készül, amelyeket kifejezetten a Juan Antonióval közös együttműködés inspirált, emellett pedig spanyol, portugál nyelvű jazz sztenderdek közül is felcsendül majd néhány.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. március 17. csütörtök, 20:00

Szőke Nikoletta Quartet Feat. Juan Antonio López Moya (HU/ES)

Közreműködik:
Szőke Nikoletta - ének
Szakcsi Lakatos Róbert - zongora
Barcza-Horváth József - nagybőgő
Juhász Márton - dob
vendég:
Juan Antonio López Moya - gitár

Szőke Nikoletta montreux-i versenygyőztes, Junior Prima díjas előadó, az ország egyik legnépszerűbb jazzénekesnője, formációjában tagjai az ország legkiválóbb zenészei közül kerülnek ki. A hazai koncerttermek és fesztiválok mellett lépett már fel nagy sikerrel New York-ban, Tokióban, Brüsszelben, Koppenhágában, Londonban és Berlinben is, énekelt többek között Michel Legrandnal, Bobby McFerrinnel és Kurt Ellinggel, Gregory Hutchinsonnal. Eddig hét szólólemeze jelent meg, a Moonglow címmel kiadott legutóbbinak a Grammy-díjas Helik Hadar volt a producere. 2017 tavaszán jelent meg első saját magyar nyelvű szerzeménye, Az út hadd vigyen címmel, azóta folyamatosan születnek új dalai, és tágulnak zenei univerzumának határai. Saját szerzeményeiben előszeretettel fuzionálja az általa kedvelt műfajok jegyeit, így a jazz mellett a latin ritmusokból, a flamencóból, a török, balkáni zenéből és a spanyol popzenéből is merít. Formációja ezúttal egy fiatal katalán gitárművésszel keresi a zenei közös nevezőt: Juan Antonio López Moya a jazzben és a flamenco gitározásban egyaránt jártas művész, aki 2018-ban megjelent, debütáló lemezét a spanyol táncdallamok (a különböző flamenco-dialektusok, a rumba és a tangó) modern értelmezésének szentelte.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


Raquel Kurpershoek családjából hozza magával a flamenco és a kulturális sokféleség szeretetét: andalúz származású édesanyja Amszterdamban vezet flamenco tánciskolát, művészettörténész édesapja pedig beutazta a világot, és mindenhonnan lemezekkel tért haza.

Miquèu Montanaro zeneszerző, furulya- és harmonikaművész sajátos útja Provance-ból indul, hogy a mediterrán térségen keresztül eljusson a világ legtávolabbi zenéihez, integrálva azok különböző elemeit saját darabjaiba.

Kamarazenei artpop, így lehetne tömören jellemezni a komoly jazzmúlttal rendelkező Mozes & Kaltenecker formáció sajátos műfaját.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!