logo
HU EN

Program


Tálas Áron Trió
2

Tálas Áron Trió

Ezen a koncerten a trió nemcsak az új lemezről válogat, hanem a megelőző albumok számai közül is felelevenít néhányat, a műsort pedig népdalfeldolgozások teszik teljessé.

Aktuális előadásokTálas Áron Trió

Közreműködik:
Tálas Áron - zongora
Tóth István - nagybőgő
Csízi László - dob

Tálas Áron, a fiatal magyar zenészgeneráció európai mércével mérve is kiemelkedő zongoristája azon kevés kivételek egyike, akik mélyen a tradíciókban gyökerező zenét írnak és játszanak, kvalitásaiknak köszönhetően mégis helyet kapnak a BMC Records elsősorban modern produkciókat felvonultató katalógusában. Tálasnak az elmúlt évben már a második triólemeze jelent meg a kiadónál, amelyen groove-os, melódiákkal és érzelmekkel teli számok képviselik a hagyományos jazz-zongoratriók világának színe-javát.

A New Questions, Old Answers cím nyíltan jelzi, hogy Tálas ezúttal sem szakít az elődökkel. Brian Blade, Roy Hargrove, Joshua Redman, Brad Mehldau, a Red Hot Chilli Peppers, Erik Satie, kárpát-medencei dallamok – ez a felsorolás csak a felszíne annak a feneketlen kútnak, amelyből a zongorista-zeneszerző inspirációt merít. A lemezen azonban nem az említett művészek hangját halljuk, hanem Tálas Áront, az ő hamisítatlan derűjét, csibészes humorát és optimizmusát, ami még a melankólián is átsugárzik. Sőt, három hasonló kvalitású zenész és jó barát együttrezgésének is fültanúi lehetünk.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Páratlan számú ülőhely foglalásánál előfordulhat, hogy az asztalt meg kell osztania másokkal.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!