logo
HU EN

Program


The Abstract

The Abstract

A trió 2017 végén alakult Heidrich Roland kezdeményezésére, aki először duó formációkban kezdett zenélni Pengő Csabával és Sárvári Kovács Zsolttal. Jobban megismerve őket azonban, hamar felcsillant a régen vágyott dob - bőgő - gitár trió játék lehetősége.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. szeptember 4. szerda, 20:00

 Közreműködik:

    Heidrich Roland - gitár
    Pengő Csaba - nagybőgő
    Sárvári Kovács Zsolt - dob

A trió 2017 végén alakult Heidrich Roland kezdeményezésére, aki először duó formációkban kezdett zenélni Pengő Csabával és Sárvári Kovács Zsolttal. Jobban megismerve őket azonban, hamar felcsillant a régen vágyott dob - bőgő - gitár trió játék lehetősége. Az elmúlt egy év munkája során kialakítottak egy közös hangot, melyet hamarosan lemezen is hallhatunk. A trió zenéjében az experimentális rock nyersesége, az “északi jazz” finom szövetei valamint a szabad improvizáció izgalmas világa egyaránt megjelenik. Roland témái adnak keretet a közös kalandozáshoz, mely során a klasszikus felállást a legkülönfélébb minőségekben hallhatjuk megszólalni.


Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


A nép- és világzene, a jazz és a kortárs zene területén egyaránt otthonosan mozgó, idehaza és külföldön is rendkívül népszerű fúvósunk, Borbély Mihály előadóművészként és zeneszerzőként is a magyar jazz egyik meghatározó alakja.

Ezen a koncerten az Ella által híressé tett standardek, a legikonikusabb dalai hangzanak el, a jazz aranykorára jellemző hangszerelésekkel. A koncert fényét az ország legkiválóbb zenészeiből összeállt zenekar emeli.

Raquel Kurpershoek családjából hozza magával a flamenco és a kulturális sokféleség szeretetét: andalúz származású édesanyja Amszterdamban vezet flamenco tánciskolát, művészettörténész édesapja pedig beutazta a világot, és mindenhonnan lemezekkel tért haza.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!