logo
HU EN

Program


Tomor Barnabás Trió

Tomor Barnabás Trió

A trió repertoárja túlnyomórészt a zenekarvezető szerzeményeiből áll össze.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: július 21. péntek, 20:00

Tomor Barnabás Trió

Közreműködik:
Tomor Barnabás - basszusgitár
Usztics Péter - gitár
Szumper Ákos - dob

Tomor Barnabás zenéjére főleg a jazz, a rock, és az afro hatások jellemzőek. A basszusgitáros 2008-ban alapította meg első saját zenekarát, Bass Loco néven; különféle formációkban végzett munkája egyre sűrűbben elágazott, ahogy rövid időn belül  a budapesti underground jazz-blues élet, vidéki klubok és fesztiválok rendszeres fellépőjévé vált. 2010-ben hozta létre első, a nevét viselő jazz-rock trióját, amellyel budapesti és vidéki klubokban egyaránt megfordult. 2015-ben a trió szerepelt az A38 Hajón megrendezett Tomor Barnabás szerzői esten, amelyről koncertfilm is készült a Magyar Televízió számára. Az új felállás 2019 elején kezdte meg működését Usztics Péter gitárossal és Szumper Ádám Ákos dobossal. A trió repertoárja túlnyomórészt a zenekarvezető szerzeményeiből áll össze. Tomor Barnabás szervezőként is aktív, nevéhez fűződik például a HendrixFeszt, a (Blue)Stone & Friends és a Blues Night Session.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Páratlan számú ülőhely foglalásánál előfordulhat, hogy az asztalt meg kell osztania másokkal.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


A 2020-ban alakult zenekar tagjai a magyar és nemzetközi jazz- és könnyűzenei élet aktív muzsikusai, akik Budapesten találtak egymásra.

Anne Quillier hol lenge tündérek, hol súlyos léptű trollok hangján kiált Földünk törékeny és lenyűgöző óriásaihoz, a fákhoz, akik nélkül elképzelhetetlen lenne az élővilág. A vonóstrióból és zongorából álló francia női kvartett Quillier új kompozícióit szólaltatja meg, amelyek bensőséges miniatűrökben nyitnak ablakot egy éppen születőben lévő, az akusztikus szférában kibontakozó zenekari hangzásvilágra.

A modern jazz műfajában alkotó Daveform Quintet az amerikai, skandináv és balkán jazz egyedi fúzióját hozza létre, teret engedve a nagy ívű improvizációknak is. A jazz balladától a kortárs komolyzenén át a slampos groove-okig eszköztáruk széles skáláját villantják meg a srácok.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!