logo
HU EN

Program


Tóth Viktor Tercett

Tóth Viktor Tercett

Tóth Viktor legrégebben működő zenekara a Tercett, amely 2012 óta játszik a jelenlegi stabil felállásban. A zenekarvezető kompozícióihoz és játékához az igen erős ritmusszekció egyenrangú partnerként csatlakozik. Bátran kijelenthetjük, hogy a jazztörténet nagy szaxofontrióihoz mérhető színvonalon és magabiztossággal játsszák mindig megújuló műsorukat.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. november 21. szombat, 20:00

Tóth Viktor Tercett

Közreműködik:
Tóth Viktor - szaxofon
Orbán György - nagybőgő
Hodek Dávid - dob

„Magától értetődően jazzt játszik és mindig másképp. Van egy nehezebben körül írható, érzelmi dimenziója is a zenéjének, amely hangokba öntve tükrözi Viktor szenvedélyes érzékét a képzőművészetek és a költészet iránt. Következésképp képeket is fest, történeteket is mesél a szaxofonnal. Ez teszi igazán lebilincselő előadóművésszé.”
 - írta 40. születésnapja alkalmából a többszörösen az Év Jazz-zenésze díjjal elismert jazz-szaxofonosról és zeneszerzőről nemrégiben a jeles jazz-kritkus, Pallai Péter. Tóth Viktor legrégebben működő zenekara a Tercett, amely 2012 óta játszik a jelenlegi stabil felállásban. A zenekarvezető kompozícióihoz és játékához az igen erős ritmusszekció egyenrangú partnerként csatlakozik. Bátran kijelenthetjük, hogy a jazztörténet nagy szaxofontrióihoz mérhető színvonalon és magabiztossággal játsszák mindig megújuló műsorukat. 

A kerek születésnapot a Tóth Viktor Tercett a Fonó Records gondozásában nemrégen megjelent But Inside című lemezzel ünnepelte. Opusbeli koncertjükön elsősorban ennek anyagából válogatnak. „Vérbeli modern mainstream zene áramlik felénk a But Inside-ról. Élvezet hallani Tóth dögös szaxofon soundját, motívumait, ritmusait, és finom, de határozott irányítását a zenekar felett.” - írja Gáspár Károly a lemezről a jazzma.hu Lemezpolc rovatában.

FIGYELEM!
A jegyek nem helyre szólnak, az asztalfoglalás érkezési sorrendben történik.
Egy asztalnál egy néző foglalhat helyet. A székek 1,5 méteres távolságban vannak elhelyezve.
Előzetes asztalfoglalást nem áll módunkban felvenni.

Ajánlatunk


A trió Vincent de Boer vizuális művész közreműködésével gyakran interaktív audiovizuális előadásokra is vállalkozik.

Dés András azon kevés ütőhangszeresek közé tartozik, akik nemcsak különféle zenekarok tagjaként szívták magukba zenei stílusok egész arzenálját, hanem saját együttest, sőt együtteseket is alapítottak.

Korunk egyik legünnepeltebb zongoraművésze, az orosz származású Elisabeth Leonskaja világhírű 20. századi zenészek nyomdokában jár: példaképei között szerepel David Ojsztrah, Emil Gilels és Szvjatoszlav Richter, akik közül az utóbbi közeli barátja és hosszú időn át mentora is volt.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!