logo
HU EN

Program


Trio Fröx, vendég: Lisztes Jenő

Trio Fröx, vendég: Lisztes Jenő

A zenekar és Lisztes Jenő közös munkája a zenekar vezetője, Weisz Gábor ötlete nyomán indult, akire a cimbalomművész játéka felkavaró hatással volt. Zenéjüket az egyszerű, de ötletgazdag formákra épülő dallami, ritmikai és motivikus építkezés jellemzi, tele vibrálással, lendülettel és erővel.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 10. szerda, 20:00

Stílusuk magába olvasztja a swing, a groove, a blues és a folk elemeit, amelyek olykor a monoton törzsi zene hatásának illúziójával vegyülnek. Repertoárjukban saját szerzemények mellett változatos hangulatú feldolgozások is szerepelnek, amelyeket egyéniségüknek megfelelően formálnak át és gazdagítanak új színekkel, tág teret hagyva az egyéni és a kollektív improvizációnak. A hangszerelés néhol kimondottan könnyed, máskor meglehetősen elvont és súlyos, olykor kísérletező vagy kortárs elemeket idéz, és alkalomadtán a groteszkbe hajló humort sem nélkülözi.

Közreműködik:

Weisz Gábor - szaxofon
Lisztes Jenő - cimbalom
Boros Attila - basszusgitár
Badics Márk - dob

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Páratlan számú ülőhely foglalásánál előfordulhat, hogy az asztalt meg kell osztania másokkal.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Telefon: +36 1 216 7894

Ajánlatunk


Kőszegi Imre az első olyan generációhoz tartozik Magyarországon, akik a modern jazzt önálló, a szórakoztató tánczenétől független műfajként közelíthették meg. Játékára a bebop és a free jazz gyakorolta a legnagyobb hatást.

Kinczel Dániel triója a zongorista-zeneszerző alkotásainak világába kalauzolja a hallgatót, amelyek a cool jazz és az impresszionista zene szerelemgyerekeként születtek, de vonásaikban bluest is örököltek.

Grencsó István és Lewis Jordan ismeretsége több mint két évtizedre nyúlik vissza. Akár a Gödörben, akár a Jelenben, akár a Trafóban játszottak Budapesten, az improvizáció valóságos örvénye szippantotta be őket és a közönséget.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!