logo
HU EN

Program


UNESCO Nemzetközi Jazznap / muri no muri

UNESCO Nemzetközi Jazznap / muri no muri

A triót egy hirtelen született ötlet és egy véletlen koncert hozta össze, azóta elválaszthatatlanok. Zenéjük energikus és improvizatív, mérhetetlen egymásra figyelésből születő repetitív groove-okra és szokatlan témákra épülő free punk.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. április 28. csütörtök, 20:00

UNESCO Nemzetközi Jazznap / muri no muri

Közreműködik:
Czitrom Ádám – gitár
Ajtai Péter – nagybőgő
Szabó Sipos Ágoston – dob

A muri japánul ésszerűtlent, lehetetlenséget jelent. A triót egy hirtelen született ötlet és egy véletlen koncert hozta össze, azóta elválaszthatatlanok. Zenéjük energikus és improvizatív, mérhetetlen egymásra figyelésből születő repetitív groove-okra és szokatlan témákra épülő free punk. Az együttes tagjai a hazai underground és free jazz színtér kreatív örvénylésének állandó résztvevői: Szabó Sipos Ágostont a Freakin’ Discóból, Czitrom Ádámot pedig sok egyéb mellett Porteleki Áronnal közös duójából, a Mordái zenekarból és a Jazzékielből, valamint színházi és táncprodukciókból ismerhetjük, míg Ajtai Péter az Opus színpadán is gyakorta megfordul a Mingus! Mingus! Mingus! és a Qiyan vezetőjeként, vagy épp a Nigun és a Baló István Projekt tagjaként.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


A nép- és világzene, a jazz és a kortárs zene területén egyaránt otthonosan mozgó, idehaza és külföldön is rendkívül népszerű fúvósunk, Borbély Mihály előadóművészként és zeneszerzőként is a magyar jazz egyik meghatározó alakja.

Ezen a koncerten az Ella által híressé tett standardek, a legikonikusabb dalai hangzanak el, a jazz aranykorára jellemző hangszerelésekkel. A koncert fényét az ország legkiválóbb zenészeiből összeállt zenekar emeli.

A zenekar minden tagja egyben kiváló szólista is, a Fusion Circus koncertjei nevéhez híven a hangszínek és ritmusok izgalmas keverékét, fúziós elegyét kínálják.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!