logo
HU EN

Program


Váczi Eszter & Quartet

Váczi Eszter & Quartet

Február 23-án egy hangulatos estének ad otthont az Opus Jazz Club, ahová a 2009 óta fennálló formáció rendszeresen visszatér.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: február 23. péntek, 20:00

Váczi Eszter & Quartet

Közreműködik:
Váczi Eszter - ének
Gátos Iván - Fender Rhodes, szintetizátor, zongora
Schneider Zoltán - gitár
Gátos Bálint - basszusgitár
Gyenge Lajos - dob

Váczi Eszter és a Quartet szerzeményeinek egyedi hangulatát a jazz, a pop és a sanzon különös egyvelege adja, magyar nyelvű, filmszerű dalszövegekkel társulva. Az énekesnő 2014-ben Artisjus díjat kapott mint az év könnyűzenei dalszövegírója. A zenekar első két lemeze platina-, illetve aranylemez lett jazz kategóriában, három albumukat pedig Fonogram-díjra jelölték a legjobb hazai jazzalbumok között. Mindezek szakmai elismerések, de még fontosabb, hogy az együttes által megalkotott stílus olyan hallgatóságot fogott meg, akik nemcsak a bravúros szólókat akarják hallani a koncertek alkalmával, hanem részeseivé is szeretnének válni azoknak a történeteknek, amelyeket Váczi Eszter szövegei teremtenek a színpadon – tökéletes összhangban a zenekar játékával, amely korántsem nélkülözi a virtuozitást. Február 23-án egy hasonlóképpen hangulatos estének ad otthont az Opus Jazz Club, ahová a 2009 óta fennálló formáció rendszeresen visszatér.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Páratlan számú ülőhely foglalásánál előfordulhat, hogy az asztalt meg kell osztania másokkal.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


Gereben Zita és zenekarának eklektikus műsorában a dalok egyaránt hordozzák az R’n’B, a pop, a blues, és természetesen a jazz stílusjegyeit. A hazai könnyűzenei élet kiemelkedő énekes-dalszerzője 2009-ben alapította saját zenekarát; eddig három sikeres nagylemezt jelentettek meg, saját szerzeményekkel.

Az öt zenész a jazz első évtizedeinek szellemiségéhez tér vissza, amikor a zenekarok minden este táncra perdítették az embereket. Mindenre kíváncsian utaznak kultúrák között, és azok vegyítésétől sem riadnak vissza. Nosztalgikus keringő, érzéki cumbia és free jazzel átitatott tarantella..

A Bognár Szilvia Sextet zeneiségében három zenei világ találkozik, fonódik egymásba. A hazai jazz- és világzenei színtér kiváló előadói egyéni stílusaikat is kidomborítva ötvözik harmonikus egésszé a különböző nemzetiségű népdalokat a jazz és az indiai klasszikus zene jellegzetes motívumaival, hangulataival.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!