logo
HU EN

Program


Veni

Veni

Közreműködik:
Szász Veronika 'Veni' - ének, elektronika
Bata István - basszusgitár, elektronika, fúvós hangszerek

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. szeptember 24. péntek, 20:00

VENI

"Szász Veronika és Bata István találkozásából egy egyedi, progresszív és minden hangjában precíz, mégis szabad zenei világ született, melyben lelkünket bátran dallamaikra helyezhetjük és hátradőlve megpihenhetünk. A népdalokban megénekelt életbölcsességek, elektronikus elemek, lágy dallamok szabad ötvözése és újragondolása, valamint az emberi lét legbensőbb érzései és őszinte megélése ihlette saját dalok által egy különleges utazásra invitál VENI." (Üveges Réka)

fotó: Egyed Hunor

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


A legtöbb kompozíció kiindulópontja a Steve Reich szellemét idéző minimal music, de az élő improvizációs formák az elhangzó darabokat merőben eltérő irányokba viszik, más és más halmazállapotot és sűrűséget kölcsönözve nekik.

A Subtones műfaji határokon átívelő, dalközpontú szerzeményeivel néhány év alatt közönségkedvenc koncertzenekarrá vált a hazai jazzpop színtéren. Azért, hogy még közvetlenebbül tudjanak kapcsolódni a hazai közönséghez, a Fonogram-díjas Lángolj című lemezükön kizárólag magyar nyelvű dalok hallhatók, amelyek szövegét a zenekar tagjai mellett Szepesi Mátyás és Závada Péter írták.

Bruno Lapin nyitott zenét játszik, amely a jelen tovalibbenő pillanatait ünnepli, afféle társas költészetté emelve azokat a perceket, amelyekről gyakorta megfeledkezünk. Bruno azonban egy kitalált személy: a francia kortárs jazz három beskatulyázhatatlan egyéniségének zenében megtestesülő, közös alteregója.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!