logo
HU EN

Program


Veronika ChiChi Quintet (LT)

Veronika ChiChi Quintet (LT)

Az elbűvölő hangú és egyéniségű Veronika ChiChi Litvánia egyik elsőrangú jazzénekese, akinek zenéjét a hagyományos improvizáció eszközei és a kortárs jazz kifinomultsága egyaránt meghatározza.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: február 15. csütörtök, 20:00

Kvintettje élén bátorsággal és játékosan kelti életre szerzeményeit és a jazzsztenderdeket. 2012 óta szárnyaló pályája során különféle formációkkal hét albumot jelentetett meg, de sokoldalúságát kamatoztatja a kortárs opera területére tett kiruccanásaival is. Saját zenekarának megalapítása 2022-ben, épphogy eszmélve a járvány okozta kihívásokból, új fejezetet nyitott munkásságában. Az Opusban Namai című programjuk lesz hallható, amely litván nyelven mutatja be a latin zene és a jazz vibráló fúzióját.

Közreműködik:

Veronika ChiChi - ének
Dmitrij Golovanov - zongora
Artūrs Duckis - nagybőgő
Domantas Razmus - dob
Arkadij Gotesman - ütőhangszerek

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Páratlan számú ülőhely foglalásánál előfordulhat, hogy az asztalt meg kell osztania másokkal.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Telefon: +36 1 216 7894

Ajánlatunk


A legtöbb kompozíció kiindulópontja a Steve Reich szellemét idéző minimal music, de az élő improvizációs formák az elhangzó darabokat merőben eltérő irányokba viszik, más és más halmazállapotot és sűrűséget kölcsönözve nekik.

A hattagú Coltrane Legacy formációt a magyarországi jazzszcéna egyik legkeresettebb muzsikusa, Orbán György bőgős hívta életre 2017-ben, Coltrane halálának 50. évfordulóján. A szaxofonos az ’50-es évek közepétől 1967-ben bekövetkezett haláláig eltelt alig másfél évtized alatt új alapokra helyezte a modern jazzt.

A Legendás Albumok sorozat koncertjein a jazztörténet szempontjából különösen jelentős lemezek anyagait hallhatjuk a Modern Art Orchestra előadásában.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!