logo
HU EN

Program


Very Cool People (LV)

Very Cool People (LV)

Opus-beli koncertjükön néhány szám erejéig vendégként Kristīne Prauliņa, Lettország egyik legismertebb és legnépszerűbb fiatal énekesnője, a patinás Annual Latvian Music Recording Award háromszoros jelöltje csatlakozik a zenekarhoz.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. május 16. szombat, 20:00

Very Cool People (LV)

Közreműködik:

    Māris Jēkabsons - tenorszaxofon
    Kristaps Lubovs - baritonszaxofon
    Oskars Ozoliņš - trombita
    Laura Rozenberga - harsona
    Elvijs Grafcovs - gitár
    Māris Vitkus - orgona, zongora, billentyű
    Jānis Olekšs - bőgő
    Andris Buiķis - dobok

    vendég:
    Kristīne Prauliņa - ének

A Very Cool People 2007 óta igyekszik visszahozni a táncparkettre a jazz-funk műfaját erős, jazz, funk és soul gerincre épülő, de a surf, a klezmer, a rock és a hip-hop hatásait is integráló zenéjével. A lett fővárosból, Rigából indult zenekar számos klubot és fesztivált járt be Észtországtól Romániáig, Spanyolországtól Dél-Koreáig. A kísérletekre mindig nyitott Very Cool People jó néhány különböző országból érkezett vendégművésszel dolgozott már együtt. Bár leginkább koncertező zenekarként definiálják magukat, már hat lemez, valamint számos elismerő kritika és díj van a tarsolyukban. Ahogy a nagy presztízsű lett magazin, a Mūzikas Saule kritikusa fogalmazott: „Gyúlékony koktélt kevernek a funk, a jazz és a blues összetevőiből, majd hozzáadják a titkos fűszert, amit csak ők ismernek – tényleg nagyon »cool« emberek”.

Opus-beli koncertjükön néhány szám erejéig vendégként Kristīne Prauliņa, Lettország egyik legismertebb és legnépszerűbb fiatal énekesnője, a patinás Annual Latvian Music Recording Award  háromszoros jelöltje csatlakozik a zenekarhoz.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


Korunk egyik legünnepeltebb zongoraművésze, az orosz származású Elisabeth Leonskaja világhírű 20. századi zenészek nyomdokában jár: példaképei között szerepel David Ojsztrah, Emil Gilels és Szvjatoszlav Richter, akik közül az utóbbi közeli barátja és hosszú időn át mentora is volt.

Ősbemutató is lesz a tavaszi sorozatban, a darabok nagy része viszont már elhangzott, de általában csak egyszer, viszont a mostani elrendezésben új asszociációkat, új összefüggéseket fognak tudni általuk megmutatni.

A trió Vincent de Boer vizuális művész közreműködésével gyakran interaktív audiovizuális előadásokra is vállalkozik.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!