logo
HU EN

Program


VindPower (EE)

VindPower (EE)

Az VindPowert, ahogyan arra nevük is utal játékosan, a kiváló észt klarinétos, zeneszerző és hangszerelő, Meelis Vind alapította, aki hazájában mind a klasszikus- és kortárszenei koncertek, mind a jazz színpadok keresett fellépője. Vind nem először lép az Opus színpadára, hiszen tavaly márciusban aktív részese volt a klubban akkor bemutatkozó Heliotroop együttes sikerének.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. november 15. szerda, 21:00

A VindPower kirobbanó energiájú, kísérletező kedvű együttes, túlnyomórészt saját szerzeményekből álló repertoárral. Groove-orientált zenéjük hatásai között az európai klasszikus örökség, a 70-es évekbeli angolszász progresszív vonulat és az azzal párhuzamosan kialakuló fúziós zene elemei éppúgy jelen vannak, mint a hol atmoszférikus, hol pszichedéliába hajló improvizációk, s a sokszínű hangtájak. A harmónia – ritmus – melódia szentháromság egysége által a színpadon megszólaló zene felemeli hallgatóit a mindennapokból, s hosszú vándorútra viszi őket.

Az első gitárosának kiválása után néhány évre hallgatásba burkolózó zenekar Jaan Jaanson személyében nemrégiben megtalálta azt a zenészt, akivel újra koncertező zenekarrá állhattak össze.

Közreműködik:

Meelis Vind - klarinét
Jaan Jaanson - gitár
Raun Juurikas - billentyűs hangszerek
Mihkel Mälgand - basszusgitár
Ahto Abner - dob

Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni! Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni. Az asztalfoglalásokat legkésőbb 21 óráig tudjuk fenntartani! Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el.
Tel: (+36 1) 216 7894

Ajánlatunk


Ősbemutató is lesz a tavaszi sorozatban, a darabok nagy része viszont már elhangzott, de általában csak egyszer, viszont a mostani elrendezésben új asszociációkat, új összefüggéseket fognak tudni általuk megmutatni.

Új Blue Note albumával, a nublues-zal érkezik Budapestre Joel Ross vibrafonos, zeneszerző, aki az elmúlt években az amerikai jazz-zenészek új generációjának meghatározó hangjává emelkedett.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!