logo
HU EN

Program


Vive le Jazz! - Abacaxi

Vive le Jazz! - Abacaxi

Kortárs impovizációs zene, sound art és performanszművészet határán mozog a francia gitáros, Julien Desprez által alapított Abacaxi művészete, amihez a ’60-as évekbeli rock éppúgy inspirációs forrásként szolgál, mint a sztepptánc.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. április 4. szombat, 20:00

Vive le Jazz! | Abacaxi (FR/DE)
FESTIVAL DE LA FRANCOPHONIE

Közreműködik:

    Julien Desprez - gitár
    Jean-François Riffaud - basszusgitár
    Max Andrzejewski - dob

Kortárs impovizációs zene, sound art és performanszművészet határán mozog a francia gitáros, Julien Desprez által alapított Abacaxi művészete, amihez a ’60-as évekbeli rock éppúgy inspirációs forrásként szolgál, mint a sztepptánc. A klasszikus gitár-basszusgitár-dob felállást ugyanis merész elektronikus effektekkel spékelik meg, a masszív pedálapparátus használata pedig szinte táncba hívja a zenészeket. Julien Desprez (gitár, kompozíciók), Jean François Riffaud (basszusgitár) és Max Andrzejewski (dob, szintetizátorok) ráadásul egyidejűleg „fénytechnikusként” is közreműködik saját performanszában, ugyanis a zenéhez különleges, jelen időben irányított fénykoreográfiát is komponáltak. Végeredményben azonban a test, a tér, és a fények keresztmetszetében mégiscsak a hang marad a központi szereplő, a rock- és a jazzidiómákból faragott, súlyos és éles hangszobor.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

 

Ajánlatunk


Dél-Korea öt különböző részéből gyűltek össze a Doltang tagjai, hogy hagyománytörő műsorukban egyesítsék a jazz rock, a prog rock és a 21. századi klasszikus zene hatásait.

A Laughing Bastards zenéje abból a számtalan, viharos és törvénytelen szerelmi kapcsolatból született, amelyet a jazz a világ megannyi különböző zenéjével folytatott.

Hazánk egyik legkiválóbb jazzgitárosa, Gyémánt Bálint a kezdetek óta sokszínű és izgalmas formációkat erősít játékával, amely amellett, hogy a jazz és a kortárs improvizatív zene jegyeit viseli magán, a popzenét kedvelő közönséget is képes megnyerni.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!