logo
HU EN

Program


Vive le Jazz! Fesztivál - Mowgli

Vive le Jazz! Fesztivál - Mowgli

Ahogy Maugli, a Dzsungel könyvének hőse az emberi társadalom peremén túl, a vadak között fedezi fel az életet, a francia Mowgli trió is elmerészkedik oda, ahol a legkevésbé számítanánk rá.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. november 18. péntek, 20:00

Ferdinand Doumerc, a Pulcinella szaxofonosa – három BMC Records albummal a háta mögött – Pierre Pollet dobossal és Bastien Andrieu billentyűssel egyesítette erőit, hogy ráleljenek az organikus és elektronikus hangzások egyszerre ártatlan és vad keverékére. Így született meg a Mowgli – egy olyan együttes, amely büszke nyers és furcsa mivoltára. Első lépéseik 2015-ben egy saját kiadású albumhoz vezettek (Ivre de la Jungle), most pedig az OcciJazz egyesület támogatásával új zenei anyaguk született: a BMC Records gondozásában 2023 februárjában megjelenő Gueule de Boa.

A Mowgli zenéje emlékeztet arra, hogy az electro-jazz még mindig termékeny talaj. Mámorító és fülbemászó riffek keverednek kísérleti témákkal, aszimmetrikus, mégis táncolható groove-okkal – dús zene, amelynek sűrűn fonódó indái között úgy hatolhatunk egyre beljebb, akár egy őserdőben

Közreműködik:

Ferdinand Doumerc - szaxofon
Bastien Andrieu - billentyűs hangszerek
Pierre Pollet - dob

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Páratlan számú ülőhely foglalásánál előfordulhat, hogy az asztalt meg kell osztania másokkal.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Telefon: +36 1 216 7894

Ajánlatunk


A nép- és világzene, a jazz és a kortárs zene területén egyaránt otthonosan mozgó, idehaza és külföldön is rendkívül népszerű fúvósunk, Borbély Mihály előadóművészként és zeneszerzőként is a magyar jazz egyik meghatározó alakja.

Miquèu Montanaro zeneszerző, furulya- és harmonikaművész sajátos útja Provance-ból indul, hogy a mediterrán térségen keresztül eljusson a világ legtávolabbi zenéihez, integrálva azok különböző elemeit saját darabjaiba.

Műsor: Wolfgang Amadeus Mozart: C-dúr vonósnégyes „Dissonanzen”, K. 465 Igor Stravinsky: Három vonósnégyes-darab Bartók Béla: 3. vonósnégyes

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!