logo
HU EN

Program


Vive le Jazz! Fesztivál / You (FR)

Vive le Jazz! Fesztivál / You (FR)

A francia YOU hármasfogata a maloya rabszolgadaloktól és a jazztől a post-rockig egyetlen műfaj eszköztárától sem riad vissza.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. november 17. csütörtök, 20:00

Linda Oláh pőre tisztaságában vagy épp effektezve megszólaló énekhangja egyenesen a szívbe hatol, Guillaume Magne gitáros tónusa az áttetsző hangoktól az üvöltésig terjed, a Réunion szigetéről származó dobos, Héloise Divilly pedig mindenféle szelekre és áramlatokra nyitott zenét komponál.

A trió első, Isles című albuma után nemrég jelent meg második lemeze, a Winds, amelyen betűk és hangok, mondatok és hangszínek, látomások és mozzanatok véletlenszerű ütközései vagy kombinációi jelölik ki a zene útját. Héloïse Divilly szürreális alkímiával alakította misztikus dalokká az ír költő, Vincent Divilly végtelenbe forduló verseit.

A YOU zenéje hol a magasból ragyog, hol a mélybe ránt; az improvizációk hol vulkán módjára túlcsordulnak, hol elmosódott színek homályába vesznek. A hang, a gitár és a dobok egyszerre nyers és kifinomult hangzása telített és mégis üres, és ez a szédítő üresség állandó izgalomban tartja a hallgatót.

Közreműködik:

Linda Oláh - ének
Guillaume Magne - gitár
Héloïse Divilly - dob

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Páratlan számú ülőhely foglalásánál előfordulhat, hogy az asztalt meg kell osztania másokkal.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Telefon: +36 1 216 7894

Ajánlatunk


Ezen a kétrészes koncerten két egyedi hangú francia zenekar mutatkozik be az Opus közönsége előtt, amelyek a Pégazz & l'Hélicon jazzkollektíva égisze alatt alakultak meg.

Dresch Mihály néhány éve alapította meg Vonós Quartetjét, hogy a műfajok izgalmas ötvözetét ezúttal hangsúlyosabban a népzene nézőpontja felől közelítve teremtse meg, természetesen továbbra is a védjegyszerű Dresch-hangzással.

A trió 2022 őszén rögzítette debütáló nagylemezét Plains to See címmel. Az album anyaga az elmúlt két és fél év során fokozatosan állt össze Péter kompozícióiból, így a dalok között sokat játszott és friss darabok is találhatók. A Cseh Péter Trio Ávéd Jánossal kiegészülve az Opus Jazz Clubban mutatja be a lemezt ezen a koncerten.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!