logo
HU EN

Program


Volker Goetze Trio: African Flamenco Jazz

Volker Goetze Trio: African Flamenco Jazz

A trombita-kora-flamenco gitár trió túllépve mind a földrajzi, mind a zenei határokon egy olyan, egyedi zenei szintézist hoz létre, amely az afrikai mesemondó/griot időtlen hagyományát és a flamenco örökségét egy modern perspektívából szemléli, miközben egy spirituális zenei utazásra invitál.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: március 11. péntek, 20:00

Ennek során Nyugat-Afrika sivatagától és partjaitól indulva Andalúzia tájain át egészen New York-ig repít, ősi, vallási gyökereinktől eljutva a rohanó, elembertelenedett, modern világig. A flamenco gitár, a kora és a trombita futurisztikus útja során újonnan kifejlesztett flamenco skálák és ritmusok szólalnak meg a nyugat-afrikai korán, olyan modális megközelítéseken és andalúziai kadenciákon keresztül, amelyeket Bach is alkalmazott saját kompozícióiban. A pentaton lehetőségek végtelenek.

Közreműködik:

Volker Goetze - trombita, szárnykürt
Ali Boulo Santo Cissoko - kora, ének
Alejandro Moreno - flamenco gitár

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


A 2014-ben alakult, progresszív jazz trió zenei világa egyedülálló fúzió a kortárs jazz színterén, melyben éppúgy megjelennek rockzenei, metal és folk stílusjegyek, mint a szabad improvizáció vagy a XX. század komolyzenéjének hatása.

Váczi Eszter és a Quartet szerzeményeinek egyedi hangulatát a jazz, a pop és a sanzon különös egyvelege adja, magyar nyelvű, filmszerű dalszövegekkel társulva.

A hattagú Coltrane Legacy formációt a magyarországi jazzszcéna egyik legkeresettebb muzsikusa, Orbán György bőgős hívta életre 2017-ben, Coltrane halálának 50. évfordulóján. A szaxofonos az ’50-es évek közepétől 1967-ben bekövetkezett haláláig eltelt alig másfél évtized alatt új alapokra helyezte a modern jazzt

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!