logo
HU EN

Program


Volker Goetze Trio: African Flamenco Jazz

Volker Goetze Trio: African Flamenco Jazz

A trombita-kora-flamenco gitár trió túllépve mind a földrajzi, mind a zenei határokon egy olyan, egyedi zenei szintézist hoz létre, amely az afrikai mesemondó/griot időtlen hagyományát és a flamenco örökségét egy modern perspektívából szemléli, miközben egy spirituális zenei utazásra invitál.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: március 11. péntek, 20:00

Ennek során Nyugat-Afrika sivatagától és partjaitól indulva Andalúzia tájain át egészen New York-ig repít, ősi, vallási gyökereinktől eljutva a rohanó, elembertelenedett, modern világig. A flamenco gitár, a kora és a trombita futurisztikus útja során újonnan kifejlesztett flamenco skálák és ritmusok szólalnak meg a nyugat-afrikai korán, olyan modális megközelítéseken és andalúziai kadenciákon keresztül, amelyeket Bach is alkalmazott saját kompozícióiban. A pentaton lehetőségek végtelenek.

Közreműködik:

Volker Goetze - trombita, szárnykürt
Ali Boulo Santo Cissoko - kora, ének
Alejandro Moreno - flamenco gitár

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


A Fekecs Ákos Life Project zenéjében a meditatív érzések, a lüktető, változatos ritmusok, a színes harmóniavilág, a műfajok közti vándorlás és az ősi monotonitás egyaránt helyet kapnak. Műsorukban az akusztikustól a modern elektronikusig rengeteg különböző hangszert szólaltatnak meg.

A zenészek megközelítésének alapja, hogy a zenét kristálytiszta médiumnak tekintik, amely érzelmek árnyalatainak széles skáláját képes visszatükrözni. A markáns dallamok köré áttört, látszólag könnyed improvizációk szövődnek. Petr Dorůžka világzenei újságíró így fogalmazott a projektről: „Kifinomult keveréke az Újvilág és az öreg kontinens hatásainak..."

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!