logo
HU EN

Program


Volker Goetze Trio: African Flamenco Jazz

Volker Goetze Trio: African Flamenco Jazz

A trombita-kora-flamenco gitár trió túllépve mind a földrajzi, mind a zenei határokon egy olyan, egyedi zenei szintézist hoz létre, amely az afrikai mesemondó/griot időtlen hagyományát és a flamenco örökségét egy modern perspektívából szemléli, miközben egy spirituális zenei utazásra invitál.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. március 11. péntek, 20:00

Ennek során Nyugat-Afrika sivatagától és partjaitól indulva Andalúzia tájain át egészen New York-ig repít, ősi, vallási gyökereinktől eljutva a rohanó, elembertelenedett, modern világig. A flamenco gitár, a kora és a trombita futurisztikus útja során újonnan kifejlesztett flamenco skálák és ritmusok szólalnak meg a nyugat-afrikai korán, olyan modális megközelítéseken és andalúziai kadenciákon keresztül, amelyeket Bach is alkalmazott saját kompozícióiban. A pentaton lehetőségek végtelenek.

Közreműködik:

Volker Goetze - trombita, szárnykürt
Ali Boulo Santo Cissoko - kora, ének
Alejandro Moreno - flamenco gitár

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


Az időről időre változó felállással visszatérő kollektíva hamarosan új albummal jelentkezik, ebből adnak most zenei ízelítőt az Opus Jazz Club közönségének.

Raquel Kurpershoek családjából hozza magával a flamenco és a kulturális sokféleség szeretetét: andalúz származású édesanyja Amszterdamban vezet flamenco tánciskolát, művészettörténész édesapja pedig beutazta a világot, és mindenhonnan lemezekkel tért haza.

A Laughing Bastards zenéje abból a számtalan, viharos és törvénytelen szerelmi kapcsolatból született, amelyet a jazz a világ megannyi különböző zenéjével folytatott.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!