logo
HU EN

Program


XJAZZ! Budapest / Sebastian Studnitzky & Andrii Pokaz (DE/UA)

XJAZZ! Budapest / Sebastian Studnitzky & Andrii Pokaz (DE/UA)

Ismét Berlin lüktetését hozza el a jazz műfajába az XJAZZ! Budapest szeptemberi kiadása az Opus Jazz Clubban.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. szeptember 22. péntek, 20:00

Két igencsak különböző, de egyformán különleges produkcióval húzzuk szorosabbra a zenei szálakat Berlin, Budapest és ezúttal az ukrajnai Odessza között: szeptember 22-én a német trombitás, Sebastian Studnitzky és az ukrán zongorista, Andrii Pokaz légies, elektronikával fűszerezett crossover jazz duóját mutatjuk be, szeptember 23-án pedig a Berlinben élő magyar producer, Àbáse, azaz Bognár Szabolcs zenei kontinenseket megmozgató, Brazíliát és Nyugat-Afrikát megidéző zenéje szól a klubban.

A berlini multiinstrumentalista, Sebastian Studnitzky és az Odesszában élő zongorista, Andrii Pokaz duóprojektje kihívásokkal teli, sorsfordító idők közepette született. Bár a két zenész élethelyzete nem is lehetne különbözőbb, találkozásukkal az improvizáció csodáját ünneplik. Andrii Pokaz eredetileg klasszikus zongorát tanult – és jelenleg is azt tanít – az Odesszai Konzervatóriumban, de időközben Ukrajna egyik legkiemelkedőbb jazz-zongoristájává vált. Sebastian Studnitzky műfajokon túlmutató, rendkívül személyes és érzelmes soundjáról és játékáról ismert. Elnyerte a német Grammyként számon tartott ECHO Jazz és OPUS Klassik díjakat, egyúttal pedig a berlini XJAZZ! fesztivál alapítója. A két művészt a virtuóz és mesterkéletlen hangszeres játék, valamint a különböző stílusok, mint a jazz, a klasszikus és az elektronikus zene felfedezése iránti kíváncsiság köti össze.

Közreműködik:

Sebastian Studnitzky - trombita, elektronika
Andrii Pokaz - billentyűs hangszerek

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Páratlan számú ülőhely foglalásánál előfordulhat, hogy az asztalt meg kell osztania másokkal.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Telefon: +36 1 216 7894

Ajánlatunk


A Nagy János Trió+ ezen a koncerten mutatja be legújabb albumát.

A 20. század harmincas és negyvenes éveinek amerikai jazzmuzsikáját játszó Szalóky Classic Jazz Quartet eredetileg olyan formációként alakult, amely havi egy alkalommal, kizárólag klubokban lép fel, mintegy baráti társaságként.

Műsorukban játszanak számokat Robinson legutóbbi két albumáról (Ancestral Numbers I & II) is, de a zenekar elsődleges célja, hogy bemutassa Robinson, Cox és Walton művészi együttműködését, amely 30 évvel ezelőtt, Kaliforniában kezdődött, és számtalan zenei anyagot inspirált.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!