logo
HU EN

Program


Yotam Ben-Or Quartet (IL)

Yotam Ben-Or Quartet (IL)

Jazzszínpadokon ritka látvány a szájharmonika, hát még, ha szólóhangszerként használják, ahogy Yotam Ben-Or teszi kvarettje élén. Persze ehhez szükséges egy nagy fokú invenció és hangszertechnikai jártasság, ami alkalmassá teszi őt a zenekarvezetői és szólista szerepre.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: június 11. szombat, 20:00

 Yotam Ben-Or ban mindez megvan, a meglehetősen melodikus kompozíciókat szerzőként is jegyző zenészről például a Bass Musician Magazine azt írta, „olyan színvonalon játszik, ami Stevie Wonder rangjára emeli őt”.

Yotam Ben-Or a Jeruzsálem környékén fekvő Nataf faluban született és nőtt fel, itt kezdett szájharmonikán tanulni 11 évesen a nagybátyjától. Érettségi után Tel-Avivba költözött, ahol a Tel-Aviv Conservatory és a New York-i The New School for Jazz Studies közös ösztöndíjával folytatta zenei tanulmányait. Mindeközben Izrael legjobb zenészeivel volt lehetősége együtt dolgozni, 2013-ban pedig felkerült a bőgős Avishai Cohen válogatásában készült albumra, mely az All Original – Best Young Israeli Jazz címet viseli.

Ben-Or 2014-ben New Yorkba költözött, hogy a New Schoolban tanulhasson. Zenekarával olyan koncerttermekben és fesztiválokon lépett fel ezidőtájt, mint a Jazz at Lincoln Center, a Carnegie Hall, a Bric JazzFest. Emellett olyan zenészektől tanult és dolgozott együtt, mint a bőgős Avishai Cohen, Gregoire Maret, Jason Moran, Sonex és még sokan mások. A szájharmonikás 2018 júniusában elkészítette saját szerzeményeket tartalmazó, debütáló albumát Sitting on a Cloud címmel, 2022-ben pedig újabb lemezzel jelentkezett, mely az Endless címet viseli.

Közreműködik:

Yotam Ben-Or - szájharmonika
Guy Moskovich - zongora
Alon Near - bőgő
Alon Benjamini - dob

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


Az álmodozó, a hangulatember és a nyughatatlan örökmozgó. Az európai jazz három különleges zenei figurája találkozik az Opus színpadán, hogy egyedi világát egyesítve egy sokterű, kaleidoszkópszerű élményben részesítse a hallgatót.

Váczi Eszter és a Quartet szerzeményeinek egyedi hangulatát a jazz, a pop és a sanzon különös egyvelege adja, magyar nyelvű, filmszerű dalszövegekkel társulva.

A 2014-ben alakult, progresszív jazz trió zenei világa egyedülálló fúzió a kortárs jazz színterén, melyben éppúgy megjelennek rockzenei, metal és folk stílusjegyek, mint a szabad improvizáció vagy a XX. század komolyzenéjének hatása.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!