logo
HU EN

Program


Zajnal, vendég: Okos Viola

Zajnal, vendég: Okos Viola

A Zajnal nem a népzene felől kanyarodik a kortárs felé, és nem is viszont: népi és urbánus hatások mindig párhuzamosan voltak jelen a tagok életében, így produkciójuk sem keresgélés, hanem lenyomat. Eklektikus, városi zenét – designer folkot – játszanak. Történetük 2015-ben indult furulya-citera duóként, öt éve pedig cajonnal és basszusgitárral kiegészülve működik a zenekar.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. augusztus 17. csütörtök, 20:00

Mind a négy tag más korosztályból és háttérrel érkezett, így a zenéjükben fellelhető hatások is sokrétűek, Miles Davistől a Pantheráig.

„Analóg népi hangszereken játszott motívumokat pop-rock tradícióból táplálkozó dob-basszus alapokkal vagy éppen elektronikával megtámasztani ma már nem egy nagy fless, de olyan magától értetődő természetességgel és olyan élvezetesen ötvözni ezeket a zenei hagyományokat, ahogyan a Zajnal teszi, még mindig nem mindennapos tapasztalat Magyarországon” – írta róluk a Recorder.

2019-ben jelent meg első kislemezük, a Pusztafless. 2020-ban bejutottak a Szimpla Lemming programba, majd az Öröm a zene tehetségkutatón megkapták az év felfedezettje díjat. Legújabb, Sötétkamra című kislemezüket október 14-én, az A38 hajón mutatták be – a single-ként megjelent Csillagánizs című dal videoklipje ott volt a Klipszemle versenyprogramjában is.

Közreműködik:
Kovács Gábor - furulya, doromb
Moldván Zsolt - ütőhangszerek
Schneider Róbert - basszusgitár
Tamás Boldizsár - citera
vendég: Okos Viola - ének


Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Páratlan számú ülőhely foglalásánál előfordulhat, hogy az asztalt meg kell osztania másokkal.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Telefon: +36 1 216 7894

Ajánlatunk


A filmek konzerválási és restaurálási munkálatait a La Cinémathèque française, a GP Archívum és a Jérôme Seydoux-Pathé Alapítvány végezte a Jérôme Seydoux-Pathé Alapítvány filmgyűjteménye alapján.

Az idén hatéves zenekar máris hosszú utat járt be, a rengeteg hazai koncert mellett versenyek és fesztiválfellépések alkalmával megfordultak Olaszországban, Lengyelországban, Spanyolországban és Szlovákiában is, ősszel pedig sor kerül első koreai fellépésükre.

A Jü 2012-ben alakult Budapesten. A trió tagjai a hazai zenei élet sokat foglalkoztatott zenészei, olyan együttesekből érkeztek, mint a Qualitons, a Zuboly, az Erik Sumo Band, a Dresch Quartet vagy a Grencsó Kollektíva.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!