logo
HU EN

Program


Bécs-Budapest Expressz: Veronika Huber magyarországi bemutatkozó koncertje a Danubia Zenekarral

Bécs-Budapest Expressz: Veronika Huber magyarországi bemutatkozó koncertje a Danubia Zenekarral

Veronika Huber 2023. november 19-én mutatkozik be első zenekari koncertjével a bécsi Konzerthaus színpadán – ezt a koncertet hallhatja a budapesti közönség is.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. november 25. szombat, 19:00

A bécsi művészeti egyetemet végzett, csupán 22 éves zongoraművész ötévesen kezdte meg zenei tanulmányait, és kilencéves kora óta több első díjat is nyert nemzetközi zongoraversenyeken. 16 éves kora óta Bécsben és Portugáliában is részt vett mesterkurzusokon. Változatos repertoárjának középpontjában a bécsi klasszikus korszak zenéje, valamint a francia, magyar és orosz zongorairodalom áll. Veronika az új generációt testesíti meg a bécsi zongoristák nagyszerű sorában, akire Ligeti Vera ajánlására talált rá a zenekar, így most Hámori Máté vezetésével a zeneirodalom négy ikonjának műveivel léphet a magyar közönség elé.

 Műsor:

Edvard Grieg: Holberg-szvit op. 40
Joseph Haydn: D-dúr zongoraverseny Hob. XVIII:11

*****
Bartók Béla: Divertimento
Dmitrij Sosztakovics: I. c-moll zongoraverseny, op. 35

Közreműködik:

Veronika Huber – zongora
Danubia Zenekar

Vezényel: Hámori Máté

Ajánlatunk


Az Under the Surface egyedi improvizációs nyelve a jazz, az elektronikus zene és tradicionális zenék különös keverékével hatol a felszín alá.

A Zseni születik koncertsorozat a három legnagyobb magyar zenei mester férfikari munkássága előtt tiszteleg, így az sem a véletlen műve, hogy a hangversenyek éppen a szerzők születésnapján valósulnak meg. A koncertek programjának sajátossága, hogy a StEFREM szubjektív válogatásában társulnak a klasszikusok műveihez „örököseik”, azaz a 20-21. századi magyar zeneszerző-generációk kiváló és érdekes kompozíciói.

Grencsó István, Mezei Szilárd, Hock Ernő és Miklós Szilveszter kvartettje olyan muzsikusokat egyesít, akik valamennyien a spontán, pillanatokban gyökerező zene tisztelői.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!