logo
HU EN

Program


j(A)zz! | Flower+: Herbst (AT/SI)
4

j(A)zz! | Flower+: Herbst (AT/SI)

A négy egyenrangú zenész-zenekarvezető sziporkázó zenei asszociációk kaleidoszkópját mutatja be repertoárjában, amely egytől egyig a tagok erre a formációra készült kompozícióiból áll.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: február 1. csütörtök, 20:00

j(A)zz! | Flower+: Herbst (AT/SI)

Közreműködik:
Jure Pukl - szaxofon
Georg Vogel - zongora
Raphael Preuschl - nagybőgő
Michael Prowaznik - dob

A Flower név eredetileg Georg Vogel billentyűs, Raphael Preuschl nagybőgős és Michael Prowaznik dobos trióját takarja, de a szlovén-osztrák együttes egyre gyakrabban lép fel Jure Pukl szaxofonossal kvartetté bővülve. A formáció három albuma – Flower (2011), Duft (2015) és az ezen a koncerten bemutatott Herbst (2022) – megközelítések és hangulatok tág skáláját tárja a hallgató elé. A négy egyenrangú zenész-zenekarvezető sziporkázó zenei asszociációk kaleidoszkópját mutatja be repertoárjában, amely egytől egyig a tagok erre a formációra készült kompozícióiból áll. Vogel, Preuschl, Prowaznik és Pukl improvizációs útkeresését a felmerülő témák impulzusai alakítják, a darabok ívét a zenei gesztusok dinamikája rajzolja meg, a felhalmozódó energiák intenzitása pedig minden alkalommal váratlan módon emelkedik addig nem hallható szintre.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Páratlan számú ülőhely foglalásánál előfordulhat, hogy az asztalt meg kell osztania másokkal.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


Péch Lóránt zongorista-zeneszerző 2023-ban azzal a céllal hívta életre trióját, hogy saját szerzeményeit combo hangszerelésben is megszólaltassa.

A koncert műsorát nagyrészt a sztenderdek és a blues világának egyéni, ám autentikus interpretálása határozza majd meg, ami igazi csemegét és egyben hatalmas élményt kínál a műfaj kedvelőinek.

Az Alpha Trianguli osztrák kvartett az univerzum szépségétől és lenyűgöző nagyságától inspirálva veti bele magát a hangzások végtelenjébe.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!