logo
HU EN

Program


j(A)zz! | Flower+: Herbst (AT/SI)
4

j(A)zz! | Flower+: Herbst (AT/SI)

A négy egyenrangú zenész-zenekarvezető sziporkázó zenei asszociációk kaleidoszkópját mutatja be repertoárjában, amely egytől egyig a tagok erre a formációra készült kompozícióiból áll.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: február 1. csütörtök, 20:00

j(A)zz! | Flower+: Herbst (AT/SI)

Közreműködik:
Jure Pukl - szaxofon
Georg Vogel - zongora
Raphael Preuschl - nagybőgő
Michael Prowaznik - dob

A Flower név eredetileg Georg Vogel billentyűs, Raphael Preuschl nagybőgős és Michael Prowaznik dobos trióját takarja, de a szlovén-osztrák együttes egyre gyakrabban lép fel Jure Pukl szaxofonossal kvartetté bővülve. A formáció három albuma – Flower (2011), Duft (2015) és az ezen a koncerten bemutatott Herbst (2022) – megközelítések és hangulatok tág skáláját tárja a hallgató elé. A négy egyenrangú zenész-zenekarvezető sziporkázó zenei asszociációk kaleidoszkópját mutatja be repertoárjában, amely egytől egyig a tagok erre a formációra készült kompozícióiból áll. Vogel, Preuschl, Prowaznik és Pukl improvizációs útkeresését a felmerülő témák impulzusai alakítják, a darabok ívét a zenei gesztusok dinamikája rajzolja meg, a felhalmozódó energiák intenzitása pedig minden alkalommal váratlan módon emelkedik addig nem hallható szintre.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Páratlan számú ülőhely foglalásánál előfordulhat, hogy az asztalt meg kell osztania másokkal.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


Raquel Kurpershoek családjából hozza magával a flamenco és a kulturális sokféleség szeretetét: andalúz származású édesanyja Amszterdamban vezet flamenco tánciskolát, művészettörténész édesapja pedig beutazta a világot, és mindenhonnan lemezekkel tért haza.

Ezen az estén népszerű amerikai jazzsztenderdek fognak elhangzani, latin bossa novákkal és néhány groove-os feldolgozással kiegészítve.

Varga Bendegúz együttesének második lemeze, a Tom-Tom Records gondozásában megjelent Chasing Your Dreams a korábbi Goldmund című album folytatása, talán még kiforrottabb hangzásvilággal és még egyértelműbb elköteleződéssel a kísérletező kortárs jazz felé.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!