logo
HU EN

Program


Ragnarök Trio
4

Ragnarök Trio

Az összeomlás határán táncoló tenorszaxofon, a kíméletlen gitárriffek és a fékeveszett dobolás egyszerre teremt absztrakt és energikus világot, miközben a zenei megközelítést alapjaiban határozza meg a szabad improvizáció.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: május 9. csütörtök, 20:00

Ragnarök Trio (NL/IS)

Közreműködik:
Thorkell Ragnar - elektromos gitár
Jens Meijer - dob
Jesse Schilderink - tenorszaxofon

Kirobbanó és őrületes – summázta Matthieu Jouan, a CitizenJazz kritikusa a Ragnarök Trio zenéjét. Az összeomlás határán táncoló tenorszaxofon, a kíméletlen gitárriffek és a fékeveszett dobolás egyszerre teremt absztrakt és energikus világot, miközben a zenei megközelítést alapjaiban határozza meg a szabad improvizáció. A norvég-holland bázisú együttes 2022-ben alakult meg Rotterdamban, Thorkell Ragnar izlandi gitáros vezetésével. Repertoárjukat a zenekarvezető dalai alkotják, amelyeket nyers őszinteség jellemez, és a punk, illetve a rock stílusformáló ereje mellett több 20. századi kompozíciós technika, köztük a szerializmus, a szimmetria és a szabad atonalitás hatása is felfedezhető bennük. Az együttes a tavalyi év végén rögzítette debütáló albumát, amelynek megjelenése idén ősszel várható – ebből kaphatnak lehengerlő előzetest az Opus Jazz Club közönségének merészebb tagjai.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Páratlan számú ülőhely foglalásánál előfordulhat, hogy az asztalt meg kell osztania másokkal.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Telefon: +36 1 216 7894

Ajánlatunk


Az Alpha Trianguli osztrák kvartett az univerzum szépségétől és lenyűgöző nagyságától inspirálva veti bele magát a hangzások végtelenjébe.

A 2020 tavaszán megalakult trióban Baló Sámuel, Miskolczi Márk és Richter Ambrus tehetsége adódik össze. Együttesük a hagyomány és innováció közti egyensúly fenntartására törekszik, a hangsúlyt pedig a szabad művészi kifejezésre és a spontaneitásra helyezik, így dinamikus koncertjeiken nagy szerepet kap az improvizáció és a zenei párbeszéd, ami általában a felfedezés élményét tartogatja mind saját maguk, mind a közönség számára.

A koncert műsorát nagyrészt a sztenderdek és a blues világának egyéni, ám autentikus interpretálása határozza majd meg, ami igazi csemegét és egyben hatalmas élményt kínál a műfaj kedvelőinek.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!