logo
HU EN

Program


Sárik Péter Trió

Sárik Péter Trió

A Sárik Péter Trió Magyarország egyik legnépszerűbb jazz-zenekara. Sikerük egyik záloga, hogy mindhárman nagyon nyitott, sokoldalú muzsikusok, így a közönség széles rétegét képesek megszólítani.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. augusztus 30. szerda, 20:00

Sárik Péter Trió

Közreműködik:
Sárik Péter - zongora
Fonay Tibor - nagybőgő
Gálfi Attila - dob

Talán egyik zeneszerző sem volt akkora hatással a mai jazzre, mint Bartók. Műveinek döbbenetes ereje, dinamikája szinte elsöpri a hallgatót, zenéje csupa izgalom, misztikum, határtalan mélység és tisztaság. Azzal a céllal készítettük ezt az anyagot, hogy feldolgozásaink által azokkal is megszerettessük Bartók zenéjét, akik eddig idegenkedtek tőle. Szeretettel ajánlom a koncertünket mind a klasszikus, mind a jazz zene rajongóinak! – mondta Sárik Péter a Bartók-projektről.  

A Sárik Péter Trió Magyarország egyik legnépszerűbb jazz-zenekara. Sikerük egyik záloga, hogy mindhárman nagyon nyitott, sokoldalú muzsikusok, így a közönség széles rétegét képesek megszólítani. Az együttes koncertjeinek hangulata sokszor inkább pop- vagy rockkoncerthez közelít, még akkor is, ha a Zeneakadémián vagy más nagy hangversenytermekben játszanak. A zenekar közvetlenségével, energiájával sok új rajongót hódít meg a jazz számára.

Saját szerzeményeik mellett bátran kalandoznak a műfajok között: négy feldolgozáslemezt is készítettek a közönségük által kért dalokból, és gyakran játszanak klasszikus zenei átiratokat. Bartók-lemezük 2020-ban Fongoram-díjat kapott, mint az év hazai jazzalbumaként.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Páratlan számú ülőhely foglalásánál előfordulhat, hogy az asztalt meg kell osztania másokkal.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


Az öt zenész a jazz első évtizedeinek szellemiségéhez tér vissza, amikor a zenekarok minden este táncra perdítették az embereket. Mindenre kíváncsian utaznak kultúrák között, és azok vegyítésétől sem riadnak vissza. Nosztalgikus keringő, érzéki cumbia és free jazzel átitatott tarantella..

Gereben Zita és zenekarának eklektikus műsorában a dalok egyaránt hordozzák az R’n’B, a pop, a blues, és természetesen a jazz stílusjegyeit. A hazai könnyűzenei élet kiemelkedő énekes-dalszerzője 2009-ben alapította saját zenekarát; eddig három sikeres nagylemezt jelentettek meg, saját szerzeményekkel.

Grencsó István, Mezei Szilárd, Hock Ernő és Miklós Szilveszter kvartettje olyan muzsikusokat egyesít, akik valamennyien a spontán, pillanatokban gyökerező zene tisztelői.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!